«Tuleb lihtsalt ei öelda!» Inimesed kardavad, et tasuta D-vitamiini pakutakse vaid isikuandmete kogumise eesmärgil (2)

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Vitamiinid. Pilt on illustreeriv.
Vitamiinid. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Juba mõnda aega võib erinevates telekanalites märgata Norra päritolu ettevõtte Natural Pharmaceuticalsi reklaami, kus pakutakse eestlastele D-vitamiini terveks aastaks ja seda vaid postikulu eest. Reklaam on pannud aga sotsiaalmeedia kihama, inimesed kardavad, et hiljem tuleb neil tegeleda tüütutest müügimeestest lahtisaamisega.

Natural Pharmaceuticalsi reklaamis seisab, kuidas meie laiuskraadi tõttu kannatab enamik eestlasi D-vitamiini puuduse käes. «Näitamaks, et me hoolime sinust, jagame üleriigilise kampaania raames D-vitamiini toidulisandi VitaSolaris D3 aastavaru igasse Eesti koju. Käsitleme seda kui oma missiooni aitamaks eestlastel oma tervise eest hoolitsema hakata,» kirjutavad nad oma kodulehel.

Redditist võib aga lugeda murelikest inimestest, kes ei usu, et niisugune pakkumine on tehtud ilma igasuguse tagamõtteta. «Nägin täna TV3s kümne minuti jooksul kolm korda vähemalt tasutadvitamiin.ee reklaami. Veebileht megakahtlane ja väidetavalt mingi Norra ettevõte, mis pakub tasuta aasta jagu D-vitamiini, sina tasud ainult tarnekulu. Keegi julgeb proovida?» uurib teemaalgataja.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles