VIDEO Hiljuti emaks saanud Liis Lemsalu katsumustest: inimesed ei saa päris aru, mida nad teevad

Uuendatud 17. jaanuar 2024, 21:21
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Teised rikuvad seda kõike mu jaoks,» tõdeb pisarais Liis Lemsalu «Pealtnägija» saatele antud intervjuus, mis oli eetris kolmapäeva õhtul. Lauljatar puhkeb intervjuus nutma ja lisab, et see kõik on tema jaoks väga raske olnud. Mis täpselt, seda Lemsalu ega «Pealtnägija» intervjuust hommikul avaldatud palju kirgi kütnud kaader ei paljastanud. Küll aga lükkas lauljatar saates ümber kõik sünged kuulujutud, mida tema kohta viimastel kuudel levitatud on. «Kust need jutud tulevad? Täitsa pahviks lööb,» imestab ta.   

«Täna õhtul jutustame Mihkliga «Pealtnägijas». Mul on, millest rääkida...» teatas lauljatar Liis Lemsalu oma ühismeediapostitusega kolmapäeva hommikul. «Pealtnägija» jagas ühismeedias kaadrit intervjuust ja tõdes ühismeediapostituses, et ees ootab tõsine jutuajamine.

«Tänaõhtuses «Pealtnägijas» annab intervjuu äsja emaks saanud lauljatar Liis Lemsalu, kes räägib erakordse avameelsusega teda viimasel ajal tabanud ränkadest katsumustest. Pange vaim valmis, et sellest tuleb üks emotsionaalne jutuajamine,» kirjutatakse Facebooki postituses. Jutt, mida Lemsalu hakkab rääkima, jäetakse avaldamata.

Copy
Tagasi üles