FOTOD JA VIDEO Elva vallas maha põlenud maja kuulus üheksalapselisele perele, kohalike sõnul süütas hoone üks poegadest (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy

Möödunud nädal lõppes Elva vallas asuva Nasja küla jaoks suure tulekahjuga, kus hävis endine elumaja, milles praegu küll enam ei elatud, kuid mis ühe külaelaniku sõnul oli kunagi uhke hoone. Kohalike sõnul kuulub maja paljulapselisele perele ja üks lastest väidetavalt maja süütaski. «See noormees on muidu väga hea südamega poiss ja abivalmis. Nad kõik on head inimesed...» räägib naaberkülas elav proua.  

Puhja lähistel asub pisike Nasja küla, kus 12. jaanuari õhtul hävines täielikult tules elumaja. Häirekeskusele teatati põlengust reede õhtul kell 18.56. Kui päästjad kell 19.20 kohale jõudsid, olid leegid juba hoone üle võimust võtnud. Maja põles maatasa, kõrvalhooned jäid tulest puutumata. Politseinikud pidasid süütamises kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe, vahendas Tartu Postimees

Teisipäeva ennelõunal valitseb väljas tuul ja tuisk, teed on lumised, õrnalt sajab lund, termomeeter näitab kümmet miinuskraadi. Et Nasja külla jõuda, tuleb esmalt sõita Tartust Viljandi poole 22 kilomeetrit. Seejärel tuleb pöörata suurelt teelt väiksemale, mis viib Rämsi külla, kus teede ääres on mõned kortermajad ning väike külapood. Teed muutuvad aina kitsamaks ja valgemaks ning on vaevu eristatavad põldudest. Rämsist edasi sõites tulebki peatselt Nasja, mis asub põldudevahelisel tühermaal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles