SS: BMX'i finaali lennutas end esimesena mullune võitja Drew Bezanson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Bezanson
Drew Bezanson Foto: Jaanus Ree / Red Bull Photofiles

Laupäeva õhtul Tallinnas Saku Suurhallis peetud  BMX-i kvalifikatsioonide parim mees oli kahekordne Simple Sessioni kuldmedalist Drew Bezanson.

Noore sportlase head sõitu jälgides on ilmselge, et Drew teeb kõik selleks, et lahkuda Eestist oma kolmanda Simple Sessioni kuldmedaliga.

Simple Sessioni infolehe andmeil on 23-aastane Drew Bezanson pesuehtne BMXi talent, kes veedab kõigi eelduste kohaselt rohkem aega ratta seljas kui maapinnal. Drew kasvas üles Nova Scotias, mis tähendas pidevalt pikki talvi ning erldatust ülejäänud BMX-maailmast. Sellest hoolimata viisid suur teotahe, loomulik anne ja kirg rattaspordi vastu Drew’d edasi nind tänu sellele on ta tänaseks oma sportlasekarjääri taevasse lennutanud.
2010. aasta oli Drew jaoks murranguline – sel aastal pani ta kinni maailmaklassi ekstreemspordivõistlused Simple Session, Toronto Jam ja Jomo Pro. Nii nimetati aasta BMX rindkondades ümber «Drew thousand teni’iks». Drew’le ennustatakse rohkelt nii X-Games’ide kuldmedaleid kui ka Dew Tour’ide karikavõite. 2011. aasta Simple Sessionilt näppas ta napilt oma sõbra ja samas suurima konkurendi Brett Banasiewiczi eest BMX esikoha ning viimase saavutusena pandi Drew järjekordselt kinni Toronto BMX Jami Kanadas.

BMX-i finaalsõidud algavad ajakava järgi pühapäeval kell 18.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles