VIDEO Pulm Bruneis: Aasia kõige hinnatum poissmees abiellus

Inna-Katrin Hein
Copy
Brunei prints Abdul Mateen ja Yang Mulia Anisha Rosnah Isa Kalebic 14. jaanuaril 2024 paaripanekutseremoonial Brunei pealinnas Bandar Seri Begawanis Istana Nurul Imani palees.
Brunei prints Abdul Mateen ja Yang Mulia Anisha Rosnah Isa Kalebic 14. jaanuaril 2024 paaripanekutseremoonial Brunei pealinnas Bandar Seri Begawanis Istana Nurul Imani palees. Foto: IQBAL DATO HJ SELAMAT / AFP / Scanpix

Möödunud pühapäeval toimus maailmas kaks kuninglikku sündmust. Taani sai kuninga Frederik X ja kuninganna Mary. Bruneis oli aga kuninglik pulm, sultani Hassanal Bolkiahi neljas poeg prints Abdul Mateen abiellus.

Kümme päeva kestnud pidustused tipnesid 14. jaanuaril 32-aastase Abdul Mateeni ja ta 29-aastase kihlatu Yang Mulia Anisha Rosnah Isa Kalebicu paaripaneku ja rongkäiguga, kirjutab People.

Prints kandis pulmas sõjaväemundrit ning pruudil oli pikkade varrukatega ja maani pulmakleit, tal oli ka juukseid kattev pikk loor, millel oli teemantidega diadeem. Ta kandis ka raskeid vääriskividega kõrvarõngaid ja keed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles