HALB EESKUJU NOORTELE Psühholoog Rita Rätsep tuntud juutuuberite käitumismustrist: kui nad vabandust kirjutanud ei oleks, siis...

Sten Talivee
Copy
Foto: Elu24 kollaaž

Sisulooja ja meelelahutaja Andrei Zevakini viimases videos astub üles maailmakuulus ja skandaalne Andrew Tate. Koos Robin Valtinguga selgitab Zevakin välja, et Tate on enda sõnul korduvalt ka Eestis viibinud. Detsembris vabandasid Zevakin ja Valting oma jälgijate eest, et pildistasid end koos Tate'iga: «Päris kindlasti me ei poolda mõtet ühe sugupoole üleolekust ega taha ühelgi moel õigustada tegusid, mida talle süüks pannakse.»

Eelmise aasta detsembri alguses sattusid meelelahutajad Andrei Zevakin ja Robin Valting pahemeelelaviini kätte, kui jagasid sotsiaalmeedias fotot koos kõmulise Briti suunamudija Andrew Tate'iga.

Mitmed inimesed mõistsid noormeeste tegevuse suhtlusplatvormil X hukka. Aktivist Anette Mäletjärv näiteks küsis, kuidas saab Zevakin fännata naistevihkajat, keda süüdistatakse inimkaubanduses ja vägistamises. Keegi kirjutas, et sisuloojad ei peaks eputama niisuguste fotodega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles