Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Populaarses USA seebikas mänginud fitnessimodell suri 50-aastaselt (1)

Copy
Kaader komöödiafilmist «Grown Ups», kus Alec Musseril oli väike roll.
Kaader komöödiafilmist «Grown Ups», kus Alec Musseril oli väike roll. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Populaarses USA seebikas «All My Children» mänginud näitleja Alec Musser suri 13. jaanuaril kõigest 50-aastaselt. Aktiivselt spordiga tegelenud Musser oli lisaks põgusale näitlemiskarjäärile aktiivne ka fitnessimodellina.

Näitleja ja fitnessimodell Alec Musser on paljudele ehk enimtuntud USA seebikast «All My Children», kus ta aastatel 2005 kuni 2007 kokku 43 osas kaasa tegi. Lisaks sellele oli tal väike roll Adam Sandleri 2010. aasta komöödiafilmis «Grown Ups» ja aasta hiljem võis teda näha ühes «Meeleheitel koduperenaiste» osas.

Sellega Musseri näitlemisekarjäär piirdus, kuid mehel oli ka üsna edukas fitnessimodelli karjäär. Teda võis näha mitme ajakirja nagu näiteks Men's Health, Men's Workout ja Exercise Health esikaantel, vahendab Page Six

Oma aktiivset elustiili jagas Musser oma Instagrami kontol, millel oli enne tema surma üle 2000 jälgija. Sinna postitas Musser pilte surfamisest ja suusatamisest. 

Musser suri 12. jaanuaril oma California kodus. Tema surma põhjus ei ole hetkel teada.

Kurvast uudisest kinnidas USA meediaväljaandele TMZ Musseri kihlatu. «Mu armastus sinu vastu ei katke eal. Mu süda on murtud,» avaldas kihlatu ühismeedias.

Tagasi üles