FOTO Tuuli-Ann Freienthal otsib tema juurde sooja tulnud looma omanikku: pole olnud südant, et kiisut välja jätta

Elu24
Copy
Tuuli-Ann Freienthal
Tuuli-Ann Freienthal Foto: TV3

Saatejuht Tuuli-Ann Freienthal annab ühismeedias teada, et tema juurde on tee leidnud oranž kass, kes ei taha oma koju tagasi minna. «Tahaksime väga kiisu koju viia, kui omanik meiega ühendust võtaks.» 

«Väga külmade ilmade ajal tuli meile ukse taha nutma oranž kiisuke, kes siiani on olnud rohkem hoovist läbi jalutaja,» kirjutab saatejuht Tuuli-Ann Freienthal ühismeediagrupis «Kristiine», kuhu on koondunud Kristiine linnaosas elavad inimesed. 

Saatejuht uskus, et kui võõras kass on tema juures üles soojenenud, soovib ta koju tagasi minna. «Sõbrake teeb iga päev väljas väikese tiiru ja tuleb siis tagasi meie juurde ning pole olnud südant, et kiisut välja jätta, sest miinuskraadid võivad loomale saatuslikuks saada,» nendib Freienthal. 

Kuna saatejuhil on juba kodus mitu lemmiklooma, ei saa ta paraku võõrast kassi endale jätta. «Tahaksime väga kiisu koju viia, kui omanik meiega ühendust võtaks, sest üpris selge on, et kassihärra ise siit nii pea kuskile poole sammuma ei hakka,» arvab ta. 

«Ühtlasi mainin, et meie ei mõista kohut kellegi üle, kes oma kassil väljas laseb käia, kui kiisul sellised soovid on. Tahaksime lihtsalt olla kindlad, et tal on koht, kuhu pakase eest peitu pugeda.»

Saatejuht on kassile juba nime pannud, sest kuidagi peab ta külalise poole pöörduma. Oranž kiisu kannab nime Bruno, vaata fotot!

Foto: Facebookist / Tuuli-Ann Freienthal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles