Bolti kulleriga toiduaineid tellinud noormees: paberkotil oli juures jõhker suitsuhais

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Paberkott. Foto on illustreeriv.
Paberkott. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Tallinna noormees Saamuel tellis nädalavahetusel Bolt Market Kadakast erinevaid toiduaineid. Kui varasemalt on tal Boltiga olnud ainult head kogemused, siis seekord tuli pettuda, sest tellitud toiduainete paberkotil ja ka kotis olnud kurgil ja tomatil oli tema sõnul juures häiriv suitsuhais. «Olen ise toidupoes töötanud ning tean, et toidul ei tohi mingi teise asja lõhna juures olla. Toit peab lõhnama nagu poes,» räägib ta Elu24-le. Bolti esindaja ütleb, et Bolt Market poodides on suitsetamine keelatud.

«Tellisin laupäeva lõunal Bolt kulleriga Bolt Market Kadakast erinevaid toiduaineid – kurki, tomatit, paprikat jms,» kirjutas tallinlane Saamuel Elu24 toimetusele. «Kui need kohale jõudsid, siis oli tunda jõhkrat suitsuhaisu. Paberkotil oli ka seda väga tugevalt tunda. Kuna mina isiklikult ei salli suitsuhaisu, siis see ajab südame pahaks küll,» ütles ta lisades, et kullereid tuleks valida hoolikamalt. «Kullerid ei tohiks suitsu järgi haiseda. Loodan, et teistel on paremad kogemused kui mul.» 

Saamuel rääkis Elu24-le, et ta on ise toidupoes töötanud ja teab, et toidul ei tohi mingi teise asja lõhna juures olla. «Mu meelest on see väga ebaviisakas. Toit peab lõhnama nagu poes. Kuller peaks hoidma puhtust,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles