Robert Linna pani end näitlejana proovile kodumaises draamasarjas: mul hakkasid kohe liblikad kõhus keerlema

Elu24
Copy
Mis uudist? Robert Linna
Mis uudist? Robert Linna Foto: Taavi Sepp

«Kuna mulle näitlemine tõesti hirmasti meeldib, siis hakkasid mul Ergo kõne peale kohe liblikad kõhus keerlema,» nendib muusik Robert Linna, kellel avanes võimalus end näitlejana proovile panna kodumaises draamasarjas «Täiuslik sõbranna».

«Kuna ma olen üsna enesekriitiline ja pigem endasse tõmbunud inimene, siis pole mul olnud julgust näitlemise teekonda ette võtta,» räägib Robert Linna, nentides, et see on siiski tema salajane unistus. «Nüüd, kui olen muusikuna õppinud ennast laval avama ja mugavalt tundma, on kuidagi loogiline neid väikseid samme teha ka näitlemise suunal,» nendib ta. 

Unistuste rollile mõeldes, on Robertil kohe kindel vastus olemas: «Oi, ma nii jubedalt oleks tahtnud mängida Rainer Sarneti uues filmis «Nähtamatu võitlus». Kung-fu komöödia ja selline retrosugemetega absurdne värk mulle istub.»

Sügisel avanes Robert Linnal põnev võimalus panna end näitlejana proovile kodumaises draamasarjas «Täiuslik sõbranna», kui seriaali režissöör Ergo Kuld talle rolli pakkus.

«Kuna mulle näitlemine tõesti hirmasti meeldib, siis hakkasid mul Ergo kõne peale kohe liblikad kõhus keerlema. Aga võtsin natuke aega, et ikkagi stsenaariumiga tutvuda ja siis oli vaja võttepäevad paika saada. Oma peas olin ma loomulikult kohe nõus ja kui ma stsena lugesin, siis tundus see täpselt paras väljakutse minu jaoks,» meenutab ta.

Seriaalis astub Robert Linna üles Eestis elava soomlase Eerona, kes ilmub loosse ühe peategelase Britti uueks silmarõõmuks. «Peamiselt näitlesingi ainult Melissa Mariel Korjusega (Britt) ja tema tõesti üllatas väga positiivselt - hästi professionaalne ja fokusseeritud,» kiidab muusik oma stseenipartnerit. 

Rääkides möödunud aastast, nendib muusik, et see oli üsna metsik ja täidetud väga erinevate projektidega. «Kindlasti järgmist suve üritan natuke paremini kureerida, et oleks parem tasakaal pere, bänditegevuse, eri projektide ja miks mitte ka näitlemise vahel,» nendib ta. 

Draamasari «Täiuslik sõbranna» esilinastus novembris PÖFFil ning on vaadatav eksklusiivselt Elisa Huubis.

Sarjas astuvad üles Loviise Kapper, Melissa Mariel Korjus, Carolin Ligi, Robert Linna, Ott Raidmets, Ivo Reinok jpt. Režissöör on Ergo Kuld ning kirjutasid Katariina Libe ja Reeli Reinaus.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles