PIILU SISSE «Suunamudijad «kuulsusega» maksta ei saa!» Kirjanik Sass Henno annab oma hubased korterid üürile

Elu24
Copy
Sass Henno uue raamatu esitlus.
Sass Henno uue raamatu esitlus. Foto: Sander Ilvest

Kirjanik Sass Henno annab ühismeedias teada, et annab üürile oma hubased korterid Tallinnas ja Kuressaares. «Influencer'id (suunamudijad – toim) «kuulsusega» maksta ei saa,» naljatab ta. 

«Täna hommikul oma Kalamaja katuseterrassil otsustasin, et tahaks midagi lühiajalist proovida,» teatab kirjanik Sass Henno ühismeediapostituses. 

«Seega, siin on sinu võimalus kinnisvaraalaseks lühisuhteks, sest mu kaks residentsi, Vana-Kalamaja 6 Tallinnas ja Lossi 6 Kuressaares ootavad off-season (väljaspool hooaega – toim) lühiajalisi majutujaid.»

Henno kirjeldab, et Kalamajas on äge katuseterrass, mõnus mullivann, soe kelder elektriauto toitmiseks, magamisvõimalusi neljale inimesele ning tuppa saab otse liftiga.

«Kuressaare on pooletunni lennusõidu kaugusel vanasse Eesti Panga varahoidlasse ehitatud romantikakorter,» märgib Henno ja lisab, et korteri juurde kuulub privaatne rõdu, vinge köök ja magamistuba.

Henno märgib, et ühe öö eest soovib ta saada 160 eurot. «Influencer'id (suunamudijad – toim) «kuulsusega» maksta ei saa,» naljatab Henno. 

Vaata postitusest, millised näevad välja Henno hubased korterid:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles