«See oli täielik manipulatsioon...» ütleb hääle murdudes Kadri Tennosaar, kes töötas möödunud aasta suveni Tallinnas Kadaka staadionil, kuid sai siis järsku sule sappa. «Töötaja lahkus sisuliselt omal soovil,» kommenteerib juhtunut Mustamäe linnaosa vanem Aivar Riisalu.

 

Möödunud aastal rääkis «Kuuuurijas» rinnavähki põdev Kalmer Tennosaare tütar Kadri Tennosaar, et haigusest olenemata peab ta ilmselt elu lõpuni tööl käima, et üldse ära elada. Naine tõdes, et vähihaigel pole kaugeltki lihtne tööd leida. Ehkki Tennosaar sai üle aasta teenida raha Tallinnas Mustamäel asuva Kadaka staadionil administraatorina, siis nüüdseks on tema teed sellegi töökohaga lahku läinud ja seda paraku üpriski koledalt. 

«See oli augustis millalgi...» alustab Tennosaar juttu. Ta meenutab ühel õhtul aset leidnud juhtumit staadionil, kus kamp mehi ja üks naine viibisid oma alkoholiga staadionil. «Tegin oma tavapärast ringi staadionil, et kas kõik on korras, ja hakkasin sulgema. Vaatasin, et ohoh, mingid vintis tüübid joovad õlut. Läksin nende juurde, et siin õlut ei jooda, siin tehakse sporti,» ütleb Tennosaar, kes vaatamata oma diagnoosile siiski tööülesandeid tõsiselt võttis ning taolist käitumist staadionil ei sallinud.

Kommentaarid (4)
Copy