Pärnumaal koera ja hobuse väidetavalt hooleta jätnud mees on Pärnu linnavalitsuse töötaja (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Koer keerdunud keti otsas
Koer keerdunud keti otsas Foto: Loomakaitse liit

Nädalavahetusel avalikustas Eestimaa Loomakaitse Liit oma postituses, et Pärnumaa ühes talus on jäetud toidu ja joogiveeta koer ja hobune. Postituse all näidatakse näpuga Pärnu linnavalituse töötaja poole. Pärnu linna avalike suhete teenistuse juhataja Anu Juurma-Saks nendib toimetusele, et on asjast teadlikud ning saatnud järelpärimise ka politseile ning põllumajandus- ja toiduametile. Kohapeal käinud PTA ametnikud hindasid loomade seisundi heaks, kuid tegid etteheiteid puudunud kuudi ja koera keerdunud keti osas (toimetuse täpsustus).

Eestimaa Loomakaitse Liit jagas pühapäeval ühismeedias, et said teate Pärnumaal Vaskrääma külas oleva vana koerakese kohta, kes elab karmi pakasega jubedates tingimustes. Lisaks koerale oli loomakaitsjate sõnul kinnistul hobune, kel pole heina ja kelle joogivesi on kogu aeg külmunud.

Postituse all kommentaariumis väidetakse, et loomade peremees on Pärnu linnavalituses töötav isik. «Mida need inimesed küll mõtlevad, milleks seda koera seal neil üldse vaja on?» on inimesed kommentaariumis ärritunud. «Omanikud samamoodi sellise külmaga keti otsa panna ega muidu aru ei saa!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles