TSIRKUS RÕUGE VALLAS Kana vargusesse mässitud kirjanik Epp Petrone: käisin oma raha eest läbi tuisu neid päästmas (8)

Chrislin Metsanurm
Copy
Epp Petrone.
Epp Petrone. Foto: Madis Veltman / Elu24 kollaaž

Rõuge vallas on lahti läinud suur tüli, millesse on segatud kirjanik Epp Petrone, talupidaja Christel Strömberg, naisi ühendav Tiit Allas ja kõige selle keskele on tiritud ka kari kanu. «Meil on kokku lepitud, et kevade poole, kui pakased on möödas, siis ma viin need kanad tagasi. See on maal väga tavaline asi, et kanad viiakse talvelautadesse kokku,» selgitab kirjanik ja lisab, et tema pole mitte midagi halba teinud. «Nende vahel on mingi rõve tüli, millesse mina tegelikult ei puutu.»

«Epp viis kanad minema ühest meie ühise tuttava sõbra laudast ja nüüd süüdistab mind, et mina olevat kanad ära varastanud,» räägib Rõuge vallas talu pidav Christel Strömberg, kuidas samas vallas elav armastatud kirjanik Epp Petrone süüdistab teda tegudes, mida ta teinud ei ole.

Christel ütleb toimetusele, et tegelikkuses varastas naabrimehe Tiidu kanad ära hoopiski kirjanik. «Ta eile tunnistas, et oli kanade omanikuga kokku leppinud, et viib kanad tagasi kevadel,» räägib naine, pisar silmis, et teda räägitakse terves külas taga. «Käib mööda küla ringi ja süüdistab mind kanavarguses.» 

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles