UUEL AASTAL UUE HOOGA Luisa Rõivas avaldab, mida aastalt soovib: uue töö ja tegemiste kõrvalt läks see rütm ikka väga sassi

Elu24
Copy
Luisa Rõivas.
Luisa Rõivas. Foto: Tairo Lutter

«Eelmisel aastal oma uue töö ja tegemiste kõrvalt läks see rütm ikka väga sassi,» nendib kolme lapse ema ja riigikogu liige Luisa Rõivas, avaldades, et soovib uuel aastal näiteks pühendada rohkem aega trenni tegemisele. 

Uus aasta on uue hooga käima läinud! Muusikust riigikogu liige Luisa Rõivas nendib pühapäeval ühismeediasse tehtud postituses, et ehkki ta uue aasta lubadusi ei anna, on tal siiski mõned soovid.

Näiteks mainib ta, et soovib rohkem aega pühendada trenni tegemisele. «Eelmisel aastal oma uue töö ja tegemiste kõrvalt läks see rütm ikka väga sassi ja ajas kogu mu sisemise olemise täiesti tasakaalust välja. Augustis olnud Ironman oli mulle tõeline katsumus, mis lausa nutma ajas, aga mis ka samal ajal suur eneseületus oli, sest tulin ainult tahtejõu abil lõpuni ja olin uhkelt finišis koos bändi viimase lauluga. Kehalisel aktiivsusel ja sellel, kuidas me elus kõige muuga hakkama saame, on tihe seos, hoidkem seda keha ja füüsist,» kirjutab ta. 

Lisaks spordile soovib ta rohkem koos olla pere ja sõpradega. «Soovin tihemini lasta sõpradel end mulle ja ka neile endale taas külla kutsuda ja mitte leida vabandusi, sest tegelikult armastan ma valmistada maitsvat toitu ja nautida koosolemisest tekkinud energiat.»

«Soovin, et harjutaksin igal nädalal veidi klaverit, et oma roostes näpud taas tööle saada. Kes teab, mis sellest välja tulla võib... ehk uus laul?» viskab ta mõtte õhku.

Lisaks eelpool mainitule nendib Luisa, et sel aastal soovib ta kõige rohkem juhinduda oma sisetundest. «Teda mitte eirata, kuigi vahel ju tahaks ja seda ka me kõik teeme, aga ta annab alati uuesti endast märku ja siis juba tugevama võnkena. Näiteks haigusena,» tõdeb ta.

Taavi Rõivas ja Luisa Värk abiellusid 2017. aastal. Möödunud aastal tähistati nn suhkrupulma ehk Luisal ja Taavil täitus 6. pulma-aastapäev.

Paari peres sirgub kolm last: Miina Rihanna, Herman ja pere noorim Uma Hermine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles