Mari Ojasaar-Parve meenutab kallist õde: kaks aastat inglitiibades, lihtsalt meeletult igatsen sind

Elu24
Copy
Mari Ojasaar-Parve
Mari Ojasaar-Parve Foto: Erakogu.

6. jaanuaril möödus kaks aastat moetoimetaja ja disaineri Kristi Ojasaare surmast. Tema kaksikõde Mari Ojasaar-Parve avaldas ühismeedias südamliku postituse, kus meenutab oma õde. «Ikka veel jutustan endamisi meie jutte ja ootan vaikusest vastuseid,» ütleb ta.  

Kunstnik, lasteraamatute autor ja kolme lapse ema Mari Ojasaar-Parve avaldas Facebookis mõtiskluse, kus väljendab suurt igatsust oma õe Kristi Ojasaare järele. Kristi lahkus taevastele radadele 6. jaanuaril 2022 pärast võitlust raske haigusega. Ta suri vaid 38-aastasena. 

«Mitte ükski sõna ei saa seda meeletut igatsust kirjeldada. Ikka veel kõnnin meie radadel ja otsin pilguga sind,» jagab Mari Ojasaar-Parve ühismeedia postituses. «Ikka veel jutustan endamisi meie jutte ja ootan vaikusest vastuseid. Ikka veel hoian ja pigistan õhus kätt, et keha ei unustaks seda tunnet, kui käsikäes kõndisime.»

«Ma tunnen, et kallis taevaõde, sa oled nüüd ilusas kohas. Kõik on hästi. On hästi! Lihtsalt meeletult igatsen sind! Kaks aastat inglitiibades,» ütleb Mari ning jagab suvist fotot jalutuskäigust metsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles