«Peale seda nädalavahetust on töötukassa klient,» kommenteeris keegi TikTokis omajagu kuulsust kogunud Ramoni ehk AlksiTaksiKaks otseülekande ajal ja viitas naisterahvale, kes tiktokkeriga koos pidutses. Punapäine naine, kes TikToki rahvale endast positiivset muljet ei jätnud, töötab riigiasutuses infospetsialistina. Naise sõnul võttis AlksiTaksiKaks ta reede õhtul peolt kaasa ning kahtlustab, et talle oli keegi peol midagi joogi sisse pannud. Tiktokker räägib peoõhtust veidi teistsuguse versiooni.

TikTokis võib teha justkui kõike. Vähemalt sellise mulje jätavad mõned sealsed sisuloojad, kes videopostituste platvormil päevast päeva toimetavad. Osa neist on leidnud endale omapärase niši, mis neile sobib ja mis on toonud neile teatud tuntust, kuulsust ja küllap osas ringkondades mingil määral ka austust. Kuid eelkõige saavad need «meelelahutajad» tähelepanu läbi ebasündsate ja sobimatute tegude, näiteks kaubanduskeskuse siseruumides suitsetamisega. 

Paljud neist teevad oma sisuloomet enamasti otseülekannete ajal kas üksi või koos teiste TikToki staaridega. Neid sisuloojaid ühendavad nii fännid kui ka toodetav ja määratlematu sisu. Vahel ühendab neid tohutu tüli, mida nad oma fännide ees häälekalt lahkavad.

Kommentaarid (5)
Copy