Respekti rajule peole on oodata TikToki staari Kaja Linkmanni: tegime selle kingituse talle tänutäheks

Elu24
Copy
Respekt.
Respekt. Foto: Aivar Kullamaa

Reedel on oodata Pärnu Kuursaalis tõsist möllu, sest Respekti pöörasele peole on oodata ka skandaalselt TikToki staari Kaja Linkmanni. «Võttes arvesse Kaja Linkmanni suuri läbielamisi ja jubedaid seiklusi oma viimasel reisil, otsustasin kinkida Kajale neli tasuta pääset,» räägib ansambli solist Kerdo Mölder. 

Muusik Kerdo Mölder astub reede õhtul koos ansambel Respektiga lavale Pärnu Kuursaalis. Muusiku sõnul on oodata raju pidu, sest tegu on Respekti viimase kontserdiga enne pikemat puhkust.

Lisaks keerutab jalga skandaalne TikToki staar Kaja Linkmann. 

«Võttes arvesse Kaja Linkmanni suuri läbielamisi ja jubedaid seiklusi oma viimasel reisil, otsustasin kinkida Kajale neli tasuta pääset tänasele pöörasele kontserdile Pärnu Kuursaalis,» räägib Respekti solist Kerdo Mölder. Viimase sõnul võttis Kaja piletid suure rõõmuga vastu ja on ka peole tulemas.

«Kaja ootab peol ees Respekti poolt ka neli pudelit tasuta šampust! Tegime selle kingituse südamest Kajale tänutäheks tema ülimalt laheda meelelahutuse eest, mida ta TikTokis eestlastele pakub,» räägib Kerdo ja lisab, et Kaja on väidetavalt ka suur Respekti austaja.

«Respekt alustab südaöösel ja pöörane pidu väntab hommikutundideni!» lubab Kerdo.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles