TAAS EKRAANIL Võidukat mälumängurit Tiina Kloostrit ootab saates «15 küsimust» põnev vastasseis

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Tiina Klooster.
Tiina Klooster. Foto: Kanal 2

Täna õhtul kell 20.00 saavad mälumänguhuvilised taas osa põnevast vastasseisust, kui Kanal 2 ekraanile naaseb Tiina Klooster, kelle võiduseeria saates «15 küsimust» on tekitanud suurt elevust. Klooster, kes on seni võitnud järjest 21 mängu, astub seekord vastamisi Rabivere külavanema Kristi Kontsoniga.

Tiina Klooster on saavutanud mälumängus «15 küsimust» silmapaistva rekordi, võites kokku 4200 eurot ja kogudes enda ümber suure fännibaasi. Viimane võit saabus pingelises mängus, kus ta võistles ka «Ma näen su häält» saatest tuntud Mihkel Juhkamiga. Klooster meenutab, et mäng oli nii põnev, et võttis isegi hääle ja põlve värisema.

Pärast Kloostri 15. võitu korraldati õnnelike kaotajate turniir, kus said võimaluse osaleda need mängijad, kes olid napilt võidust ilma jäänud. Turniiri võitis masinaehituse projektijuht Janek Sugul, kes astus seejärel vastamisi Tiina Kloostriga. Viimane oli aga taas kord võidukas ning alustab täna juba oma 22. mängu.

Tiina Kloostri vastane on Kristi Kontson, kes on lisaks Rabivere külavanema ametile teinud nooruspõlves ka tugevat sportlaskarjääri kuulitõukajana. Kas Kontsoni mitmekülgne taust ja tugevad teadmised võivad tuua mängule uue põneva dünaamika ning panna proovile Kloostri võidukuse, selgub juba täna õhtul.

Mälumängusaade «15 küsimust» on Kanal 2 eetris kell 20.00.

Kaasahaarav argiõhtune mälumäng «15 küsimust» kutsub osalema!

Ennast võivad proovile panna ka need, kes ei pea end mälumänguspetsialistiks, sest nutikas strateegia võib selles mängus võidule viia ka siis, kui kõiki vastuseid ei tea. Saates osalevaid mängijaid julgustab ja toetab armastatud saatejuht Jüri Butšakov. Saatesse saad registreerida aadressil kanal2.ee/15.

Avaldades soovi saates osaleda, lisatakse sinu andmed ka Kanal 2 casting'u andmebaasi. Nii saame sulle alati teada anda, kui meil on taas mõnd põnevat teleprojekti pakkuda. Küsimuste korral võta ühendust info@kanal2.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles