VIDEO Uue singli «Tallinn» välja andnud Merilin Mälk meenutab pealinna kolimist: korraga tundus, et võib-olla ma ei olegi suurde linna oodatud

Elu24
Copy
09.03.23, Tallinn Kuulsusega kohtingul salvestus Faehlmanni kohvikus.
09.03.23, Tallinn Kuulsusega kohtingul salvestus Faehlmanni kohvikus. Foto: Taavi Sepp

«Täna saan ma igavesti jääda meenutama neid aegu, sest minu repertuaaris on uus lugu «Tallinn»,» meenutab pealinna kolimist Saaremaalt pärit Merilin Mälk, kes on välja andnud uue singli. 

Merilin Mälk andis uue aasta eel välja isikliku loo nimega «Tallinn», mis on sündinud koostöös Läti produtsendi Roberts Memmēnsiga.

Kuressaares üles kasvanud lauljatari sõnul hakkas tal ühel hetkel peas kerima just sõna «Tallinn», kuna sellega seostus tal nii palju emotsioone. Nii sündis singel «Tallinn». 

«Mõistsin, et minu kodu Kuressaare jääb mulle väikseks ja mul on vaja mujal oma unistusi täide viia,» meenutab lauljatar pealinna kolimist. «Nii ma kolisingi Tallinna, seal ootas mind töö ja uued sõbrad.»

Ta möönab, et noore inimesena ei olnud see teekond sugugi lihtne. «Kõik oli uus ja põnev, aga samas nii võõras. Justkui tuli mul üleöö saada täiskasvanuks, et minuga saaksid juhtuda imelised koostööd muusikavaldkonnas. Tagasi vaadates olen uhke, et ei unustanud, kust ma tegelikult tulen, ega varjanud oma naiivsust. Alles õppisin ennast tundma, aga tahe oli suur.»

Vaikselt oma karjääri üles ehitades mõistis Merilin, et elu uues linnas ei ole nii ilus, kui oli lootnud: «Ma istusin pidevalt oma asjade keskel, mõistsin, et olin jätnud maha oma lapsepõlvekodu, kõik lähedased, elasin läbi esimene südamevalu ja olin jäänud üksi. Korraga tundus, et võib-olla ma ei olegi suurde linna oodatud, aga sisimas teadsin, et see nii päris ei ole ja ma jäin. Täna saan ma igavesti jääda meenutama neid aegu, sest minu repertuaaris on uus lugu «Tallinn».»

Kuula uut lugu!

Merilin Mälk sai suurema tähelepanu osaliseks, kui osales TV3 saates «Eesti otsib superstaari». Võimsa häälega Saaremaa neiu laulis ennast kolmandale kohale, olles ise tol ajal vaid 17-aastane.

2019. aastal sõlmis Mälk lepingu plaadifirmaga Universal Music. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles