Kae nalja: keset skateparki seisab sünge must kirst!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Simple Session

Simple Sessioni skatepargi disainer Nate Wessel otsustas ilmselt veidi võllanalja visata ning paigutas keset põrandat ühe musta sünge kirstu.

Elu24 uuris korraldajatelt, et millega tegu. Võistluse pressiesindaja Liina Ristoja sõnul on sündis kirstu idee ühe Sessionit toetava rattafirma The Shadow Conspirancy ja Wesseli ühistööna ning tegu on tõesti peamiselt ratturitele mõeldud väga unikaalse obstaakliga.

Ettevõtte esindaja Ron Bonner on öelnud, et sarnast ideed on nad varem kasutatud näiteks mullu Texas Toast Jamil, kus see väga hästi n-ö peale läks. «Ma ei jõua ära oodata, et saaksin näha, milliseid hulle võtteid trikitajad selle peal rakendavad,» ootab Bonner pikisilmi Simple Sessioni algust.

Trikiratturite eluga on enne võistluse algust hea võimalus  end kurssi viia täna Solarise kinos näidatavate filmide kaudu.

Kinokava:

19:00 DEFGRIP: Josh Harrington + Props «Owned» / Bmx
20:15 SIMPLE DREAM + BSD «Any Which Way» world premiere! / BMX
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles