MUINASJUTULINE LEND Austraalia endisest müügijuhist saab Taani kuninganna

Inna-Katrin Hein
Copy
Vasakult: Taani kroonprintsess Mary, prints Frederik (ees), prints Christian (taga), printsess Isabella, printsess Josephine ja kroonprints Frederik juunis 2019. aastal. Frederikust ja Maryst saavad 14. jaanuaril 2024 Taani kuningas ja kuninganna
Vasakult: Taani kroonprintsess Mary, prints Frederik (ees), prints Christian (taga), printsess Isabella, printsess Josephine ja kroonprints Frederik juunis 2019. aastal. Frederikust ja Maryst saavad 14. jaanuaril 2024 Taani kuningas ja kuninganna Foto: PPE/Christophersen/SIPA/Scanpix

Austraalia müügijuhi muinasjutuline tõus Euroopa sinivereliste ridadesse peaks lõpule jõudma sel kuul, kui kroonprintsessist Mary Elizabethist saab Taani kuninganna.

Mary tee viimane lõik Tasmaaniast Taani troonile käivitus uusaastaööl, kui Taani kuninganna Margrethe II teatas kõnes, et loobub troonist 14. jaanuaril, kirjutab CNN.

«14. jaanuaril 2024, 52 aastat pärast seda, kui ma oma armastatud isa Frederik IX järglaseks troonil sain, astun Taani kuninganna kohalt tagasi. Ma annan trooni üle oma pojale kroonprints Frederikule,» ütles Margrethe II.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles