Naistepäeva kingitused, mis on väikesed, aga tähenduslikud

Kaup24
Copy
Foto: pexels.com

Naistepäeva tähistamine ei pea olema kulukas. Oleme pannud kokku väga tähenduslikud naistepäeva kingitused, mida on võimalik kas ise valmistada või väiksema kulutuse eest hankida. Üllata oma naist südamliku kingitusega ja veeda temaga koos aega! Avasta meie kingiideed nüüd!

Naistepäeva kingitused, mida poest osta

Alljärgnevalt toome välja mõned naistepäeva kingid, mille saad kerge vaevaga poest osta. Küll aga eeldavad need natukene eeltööd selles osas, mis kingisaajale päriselt võib meeldida.

Tema lemmikraamat

Kõik naistepäeva kingitused, mis on seotud naise hobide või meelistegevusega, toovad naeratuse suule. Me lubame sulle seda! Seega, kui talle meeldib raamatuid lugeda, siis tasub kindlasti sellel naistepäeval teda rõõmustada mõne pikaaegse lemmikraamatuga, selleks võib olla kas mõni klassikaline romaan, mida ta on varem lugenud, aga pole endale raamatut veel ostnud, või hoopiski mõni uuem teos, mis võiks talle huvi pakkuda. Vali luuleraamatute, romantiliste romaanide ja fotoraamatute vahel ning osta raamat Eestis Kaup24 mugavast e-poest!

Koduse spaa tooted

Pane ühte pakki kokku nii lõhnaküünlad, mõnusad vannipallid, kehakoorija ja näomask ning kingi talle tooteid, millega saab võtta aja maha ja enda eest hoolitseda. Selleks, et teaksid, mida valida, piilu salaja tema kosmeetikakotti või vaata vannitoast, millise brändi ja missuguseid tooteid ta kasutab. Kas selleks on kehakoorijad, näomaskid, kehakreemid või -õlid jne. Seejärel otsi Kaup24 või Hansaposti e-poest kaubamärk või meelistooted üles ning telli mugavalt e-poest.

Lilled ja šokolaad

Pole paremat tähtpäeva kui rahvusvaheline naistepäev, et kinkida sületäis kauneid ja kevadisi lilli. Naised armastavad lilli ja neid pole kunagi liiga palju. Märts on ühtlasi aeg, millal lillepoodidesse jõuavad esimesed tulbid, mis kuulutavad peatset kevade saabumist. Pane kokku mõned oksad või suurem kimp tulpidest või mõnest teisest lillest ning vali sinna juurde suhkruvaba piimašokolaad, tumeda šokolaadi trühvlid või hõrk šokolaadikook.

Naistepäeva kingitused, mida saab ise valmistada

Tee sel korral midagi oma kätega, selleks võib olla nii miskit, mida saab süüa, aga ka miks mitte midagi muud. Mõtle, mida oskad valmistada ja üllata meeldejääva kingitusega!

Maitsev hommikusöök voodis

Soovi talle head naistepäeva lemmik hommikusöögiga. Serveeri vastavalt tema maitsele kas teed või kohvi koos vee või apelsinimahlaga. Sinna juurde valmistada kreemine kaerahelbepuder koos rohkete marjadega või valmista talle soolalõhe ja avokaadoga võileib. Šampanja armastajast naisele on kindlasti meele järgi ka väike pokaal mullijooki või mimosat. Kuigi see võib tunduda liiga lihtsana, siis usu meid, naised armastavad seda, et nende eest hoolitsetakse ja et nad saavad oma lemmiksööki voodis nautida.

Isevalmistatud kook või hõrk maiustus

Ükskõik, mida sa ka ei otsusta ise valmistada, kõik isetehtud naistepäeva kingitused lähevad talle südamesse. Need näitavad kui palju sa neist hoolid ja valmis pingutama oled. Otsi välja mõne koogi retsept, tutvu kliendilehe pakkumistega ja osta mugavalt kodulähedasest kauplusest kõik vajaminevad toiduained. Selleks võib olla näiteks lihtne, aga see-eest alati maitsev küpsisekook või mõni muu küpsetis.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles