KLÕPS Elisa Kolk veetis aastavahetuse koos elukaaslase ja Hendrik Sal-Salleriga

Elu24
Copy
TFW viimane päev. Elisa Kolk.
TFW viimane päev. Elisa Kolk. Foto: Erlend Štaub

Lauljanna Elisa Kolk postitas sotsiaalmeediasse fotosid oma elukaaslasest Indrek Rahumaast, kes poseeris koos Hendrik Sal-Salleriga. Mõlemal mehel olid näomaalingud ning Elisa kiidab oma elukaaslast ja Sal-Sallerit avasüli: «Kõige õnnelikumad naised, need mehed!»

Elisa Kolk jagas sotsiaalmeedias fotosid aastavahetusest. Nagu näha, veetis lauljanna selle oma elukaaslase Indrek Rahumaa, sõbranna Brigita Antoni, laulja Hendrik Sal-Salleri ja tema elukaaslase Merille seltskonnas.

«Musukesed, saime kõigile meigid peale,» kirjutas Kolk foto juurde, kus poseerivad Sal-Saller, tema elukaaslase Merille tütar, Elisa elukaaslane Indrek ja Brigita Antoni tütar.

Foto: Kuvatõmmis Elisa Kolgi Instagrammist

Lisaks jagas Kolk fotot, kus poseerivad Merille ja Brigita Antoni tütred, kes teevad piparkooke. «Meie tupsud piparkooke tegemas,» õhkab Kolk.

Kiidusõnu jagub kuhjaga nii Hendrik Sal-Sallerile kui ka elukaaslasele Indrek Rahumaale. Nimelt on Merille jaganud sotsiaalmeedias fotot Sal-Sallerist ja Rahumaast ning kutsub neid tõelisteks härrasmeesteks.

Ka Elisat ei jäta see külmaks ja ta kirjutab juurde: «Kõige õnnelikumad naised, need mehed.» Ilustamiseks lisab Kolk foto kirjelduse juurde hunniku musi- ning südameemotikone. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles