VIDEO Putini uusaastakõne tekitas spekulatsioone: kas see oli tehisintellekti loodud? (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin pidas 31. detsembril 2023 oma traditsioonilise aastalõpukõne. Telekanalil Rossija-1 nähtu tekitas spekulatsioone, kas Putin ja ta kõne olid tehisintellekti loodud.
Venemaa president Vladimir Putin pidas 31. detsembril 2023 oma traditsioonilise aastalõpukõne. Telekanalil Rossija-1 nähtu tekitas spekulatsioone, kas Putin ja ta kõne olid tehisintellekti loodud. Foto: Adrien Fillon / ZUMA Press Wire / Scanpix

Venemaa presidendi Vladimir Putini uusaastakõne tekitas sotsiaalmeedias kommentaaride laviini, sest tekkis kahtlus, et Putin kasutas tehisintellekti abi.

Venemaa aastalõpupühade põhiosa ehk presidendi kõnet jälgitakse kogu riigis. Riigitelevisioonis edastatav kõne on traditsioon, mille algatas Nõukogude Liidu kunagine liider Leonid Brežnev ja mida edastatakse enne südaööd kõigis Venemaa 11 ajavööndis, kirjutab Newsweek.

Putin ütles möödunud aasta 31. detsembri pöördumises, et «saame lahendada kõige raskemad probleemid» ja «pole jõudu, mis meid lahutaks». Varsti pärast kõnet hakati sotsiaalmeedias kommenteerima, et tema välimuses ja rääkimises oli midagi robotlikku.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles