HARULDANE KLÕPS Karl-Erik Taukar jagas uue aasta puhul erilist hetke pojaga

Elu24
Copy
Karl-Erik Taukar esinemas Kaarli kirikus jõulukontserdil.
Karl-Erik Taukar esinemas Kaarli kirikus jõulukontserdil. Foto: Konstantin Sednev

Muusik Karl-Erik Taukar sai lõppenud aasta aprillis isaks, kuid on oma pereelu avalikkuse eest hoolsalt valvanud. Uut aastat alustas muusik jagades armsat fotot, kus ta koos pisipojaga aastavahetust tähistab.

Kerli ja Karl-Erik teatasid 2023. aasta jaanuaris beebiootusest. Taukar teatas jaanuari lõpus, et nende perre on oodata lisa. «No mis te arvate? 🐣» kirjutas laulja oma Instagrami kontos, lisades foto oma elukaaslase Kerli Kivilaanega.

Paaril oli plaan lapseootust võimalikult kaua varjata, koguni lapse sündimiseni, kuid muusik avaldas veebruaris, et telefon läks lõpuks liiga punaseks. 

9. aprillil ilmavalgust näinud pojast jagasid värsked vanemad esimest fotot 22. aprillil ja see oli möödunud aastal ainus foto, mida Taukar oma pojast avalikkusega jagas.

Nüüd on muusik äsja alanud aasta puhul jaganud armsat fotot. «Head uut aastat,» teatas Taukar ühismeedias ja seda koos fotoga, kus ta on koos pojaga. Muusik pani nii endale kui ka pojale ette ka gif-päikeseprillid.

Karl-Erik Taukar koos pojaga.
Karl-Erik Taukar koos pojaga. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-lugudest

Taukar sai tuntuks talendisaate «Eesti otsib superstaari» viiendast hooajast. 2017. aastal tunnistas ta, et kuigi tal on olnud silmapiiril mitmeid Maarjamaa kaunitare, siis oli Kivilaan just see, kes jalust nõrgaks võttis ning kellesse ta armus esimesest silmapilgust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles