ÜLEVAADE Eesti staarid võtsid möödunud aasta kokku suurt tänulikkust tundes

Elu24
Copy
Eesti staarid on tulvil tänulikkust!
Eesti staarid on tulvil tänulikkust! Foto: Tairo Lutter / Sandra Sersant / Eero Vabamägi / Konstantin Sednev / erakogu / kuvatõmmis Instagramist / Elu24 kollaaž

Eesti staarid on oma möödunud aasta kokkuvõtetes enim olnud tänulikud kõige hea eest, mis nende ellu on tulnud. Vaatame üle, mida on nad esile toonud!

«2023. aasta suurimad võidud on need, mida sotsiaalmeedia seinal kunagi jagama ei hakka,» kirjutas laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi ja lisas, et privaatsus on kõige hinnalisem vara, kuna siis juhtuvad kõik päris ja filtrita hetked.

«Tänulik kõikide õppetundide, väljakutsete, ilusate mälestuste, suurepärase seltskonna ja naeru eest,» jagas poliitik Keit Pentus-Rosimannus

Liis Lemsalu tänas aastat kokku võttes paljude asjade eest, sealhulgas nii muusika kirjutamise kui loomuliku sünnituskogemuse eest.

«Tänulik, et mu terve pere ja lähedased on terved ja hea tervise juures; tänulik, et minu ümber on palju ilusat loodust, mida ma saan iga kell nautima minna; tänulik, et mu terve rasedus möödus kenasti ja sain ka seda protsessi nautida täiel rinnal; tänulik, et ma olen enda mõttelaadilt pigem väga positiivne inimene; tänulik, et suutsin sel aastal kolm laulu välja anda; tänulik, et elu on mind kokku viinud erinevate inspireerivate inimestega,» loetles ta.

Ansambel Põhja-Tallinn tõdes, et 2023. aastast jääb kindlasti palju maha, mida meenutada. «Paljud eesmärgid ja projektid said lõpule viidud ja palju uusi toredaid inimesi tuli meie ellu. Oleme nende emotsioonide eest väga tänulikud ja täname südamest kõiki, kes meiega kaasas on olnud!»

Fitnessikaunitar Amani Kiivikas märkis, et 2023. aastat jääb tema jaoks saatma moto «Kõik on võimalik!». Aasta parimaid hetki meenutades tõi ta teiste hulgas esile ühise reisi elukaaslase Siimuga, koolinoortele antud toitumisalased loengud ja suurepärased saavutused sügisel toimunud maailmameistri- ja maailmakarikavõistlustel. 

«Soovin teile kõige imelisemat uut aastat ja ärge unustage enda vastu hell olla, kuulata oma südame häält, täita enda tassikest! Kui sul on kõik hästi, kiirgab see teistele kümnekordselt tagasi!»

Lauljatar Dagmar Oja võttis aasta kokku tosina pildiga ning tänas sel teekonnal enim oma sõpru. 

«Aasta, mis pani mind veel paremini hindama oma kõige kallimaid,» jagas jalgpallikohtunik ja sotsiaalmeediaspetsialist Anni Rahula. Ta lisas, et 2023. aastal sai ellu viidud mitu pikalt ajusopis olnud unistust ja see oli ka aasta, mis testis tema suurt õigluse ja inimeste toetamise soovi.

Lauljatar Merlyn Uusküla jagas, et tähistas möödunud aastal enda laval olemise 20. aastat, samuti suurt juubelit koos Nexusega. «Aasta esimese pooles tegime koos megaägeda juubelituuri ja saime tunda tõelist nostalgiat. Lisaks tegime üllatuskoostöö looga «kõrvetab», mis pälvis aastahitil teise koha. Sel sügisel sain valmis lõpuks ka enda kolmanda täispika albumi «Raju reede»,» mõtiskles ta. «Väga mõnus on lõpetada aasta edukate nootidega ja ka teades, et kõik järgmise aasta singlid on juba albumil ette tehtud.»

«2023 – oli see vast jalaga näkku aasta,» kirjutas muusik Egert Milder ja lisas, et tehtud sai päris palju ja mõned asjad raputasid korralikult. «Kogu selle asja võtab kokku see pilt siin – tulime pühade ajaks tagasi koju, et lähedastega tähistada, aga täna tõusis Millil palavik. Planeeritud koosviibimisele cancel, teki alla sooja ja kuulame saluute läbi kinnise akna. Kogu see aasta on olnud üks kiirreageerimine, plaanide muutmine ja murede lahendamine. Aga nii me vist elus kasvamegi. Pole vaja põdeda, mis kaikaid elu viskab, vaid võtta kaasa õppetunnid ja olla tulevikus veel tugevam.»

«Olen tänulik 2023. aastale ja temaga kaasnenud väljakutsetele ning emotsioonidele, mida kogesin. Vaatasin oma kalendrit ja fotoalbumit ja sain aru, et olen sellel aastal kogenud, reisinud ning tutvunud rohkem kui eales varem,» vaatas möödunud aastale tagasi lauljatar ja poliitik Luisa Rõivas.

«Ilmselt oli see aasta ka üks väljakutsuvamaid viimaste aastate seas. Uus töö, kuhu sisse elada, lisaks kõik muud armsad tööd ja tegemised, millest raske täielikult loobuda või kas üldse peabki, aga end nende vahel jagada võiks osata,» mõtiskles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles