SUUR AASTALÕPUSAADE «Ta blokkis meid kõiki ära!» Elu24 toimetus võttis 2023 kokku ja paljastas nii mõndagi

Copy

Loetud tundide pärast on südaöö ja lõppevale aastale pannakse punkt. Olgugi et kalendrisse tuleb ette 2024 ja ees ootab loodetavasti värske ja meeleolukas aasta, ei tohiks unustada lõppeva aasta kõige silmapaistvamaid hetki. Neid oli 2023. aastal küll ja küll, nii häid kui ka halbu, ning Elu24 toob need teieni meeleoluka aastalõpusaatega!

Elu24 lõppeva aasta kokkuvõtlikkus saates leidub kõike! Peatoimetaja Katrin Lusti toel ja juhtimisel meenutame koos 2023. aasta säravamaid ja kõmulisemaid hetki, helgeid ja skandaalseid lugusid, vaatame tulevikku ja muidugi poetame veidi saladusi toimetuse telgitagustest! Meelelahutusmaastikul võidutses skandaalide kategoorias Brigitte Susanne Hunt, kuid rahva tähelepanu köitsid ka mitmed uued ilmakodanikud, lahkuminekud, aga ka Neinar Seli lotovõit! Samuti ei saa unustada arvukaid kohtulahinguid, millest üks kohtusaalis suisa ohtliku pöörde võttis. 

Avameelses aastalõpusaates toovad kokkuvõtted teieni Annaliisa Köss, Chrislin Metsanurm, Getter Trumsi, Inna-Katrin Hein, Ketlin Kruse, Kristiina Reimand, Margit KorbeSten Talivee ja Triin Roos

Millised on 2023. aasta meenutamist ja mäletamist väärt lood, vaata Elu24 aastalõpusaatest! 

Kogu Elu24 toimetus soovib kõigile head vana aasta lõppu ja meeleolukat uut aastat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles