FOTOD Vaata, milline hakkab välja nägema Kanal 2 hommikuprogrammi stuudio

Elu24
Copy

Kanal 2 alustab uuel aastal hommikuprogrammiga «Telehommik», mida asuvad juhtima Kuku raadiost tuttavad Romi Hasa ja Kristjan Gold. Valmis on saanud ka saate kujundus ning värsked eetrinäod teevad agaralt kaameraproove. Vaata galeriist, kuidas hakkab uus saade välja nägema!

«Telehommiku» stuudio mitmete platside hulgas on kööginurk, mis toimib kokanduslike ettevõtmiste kõrval ka hubase atmosfääri loojana. Teine oluline element on tegevusala, kus saavad aset leida mitmed meelelahutuslikud ja harivad etteasted,» räägib saate peatoimetaja Kajar Kase ja lisab, et stuudio disain ja paigutus on hoolikalt läbi mõeldud, et luua vaatajatele mitmekesine ja kaasahaarav hommikuprogramm.

Lisaks füüsilisele stuudiole lülitub «Telehommik» aeg-ajalt ekraanide vahendusel kõikjale Eestisse ja vahel ka välismaale, tuues otsepildi nii Eestimaa eri paikadest kui ka mitmetest maailma kaugematest nurkadest.

Esimene «Telehommiku» saade jõuab televaatajateni 2. jaanuaril kell 6.30 hommikul ja on edaspidi ekraanil argihommikuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles