Karistus Kambodža moodi – isa pani poja ketiga elektriposti külge

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karistus Kambodža moodi – isa pani poja ketiga elektriposti külge
Karistus Kambodža moodi – isa pani poja ketiga elektriposti külge Foto: SCANPIX

Kambodžas Battambangis elav mees karistas oma sõnakuulmatut poega kummalisel viisil.

40-aastane taksojuht Sok Thoeun avastas, et ta 13-aastane poeg ei käi koolis, vaid mängib linna arvutikohvikus arvutimänge, kirjutab Daily Mail.

Vihane isa otsustas pojale õppetunni anda. Ta viis poja avalikku kohta ning pani ta seal keti ja lukuga elektriposti külge.

Teismeline sai selle küljes olla paar tundi. Siis märkasid last mehe naabrid ning kutsusid politsei. Politsei omakorda tõi kohale lukussepa, kes laps vabastas.

«Isa oli väga vihane, kui avastas, et laps ei käi koolis, vaid mängib internetikohvikus arvutimänge. Isa tahtis poja avaliku alandamisega talle õppetunni anda,» sõnas Battambangi asepolitseijuht Cheth Vanny.

Politsei kuulutas isa tagaotsitavaks ja talle võidakse esitada süüdistus lapse piinamises.

«Me ei ole isa veel tabanud. Sellist lapsepiinamist ei saa lubada,» lausus politseiesindaja.

Kambodžas on Lõuna-Aasia riikidest kõige vähem internetikasutajaid. Selles riigis elavast 14 miljonist  inimesest vaid 1,5 protsenti on internetikasutajad.

Viimastel aastatel on linnades avatud üha rohkem internetikohvikuid ning Kambodža teismelised on hakanud aina enam arvutimänge mängima.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles