Galerii: Elegance butiigi uue naiseliku kollektsiooni esitlus Hotel Baronsis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elégance butiik on enesekindlale ja ambitsioonikale naisele, kes hindab oma garderoobis luksust ja eksklusiivsust.

Kuigi Elégance'i kollektsioonid järgivad kõiki viimaseid trende, on bränd tuntud ka oma isikupärase stiili poolest, mis vastab elegantse ja nõudliku naise ootustele. Täna on Elégance kaubamärk esindatud enam kui 50 riigis üle maailma ning on kindlaks märgiks eksklusiivsusest ja kvaliteedist.

Inspireerituna iseseisvast kaasaegsest naisest on Elégance´i disainerid uues kevad-suvises kollektsioonis taasavastanud klassikat uudsel moel.

 

Hooaja avab aafrikahõnguline safaristiil. Pastelsed naturaalsed toonid ning efektsed loomamustrid võluvad naiseliku šarmiga. Värskes kollektsioonis on esindatud ka 30ndate kõrgklassi elegantsist inspireeritud klassikaline must ja valge. Puhas, lihtne ja selge siluett ning šikk värvikontrast , mis kõik kokku moodustab ajatu elegantsi.

Rikkalikku värvide paletti lisab erksust kirgas punane, türkiissinine ja fuksiaroosa. Kadunud pole ka triibud ja Prantsuse Riviera elustiilist inspireeritud klassikaline meretemaatika.

Eksootilised lillemustrid, voogavad volangid kombineeritult sensuaalse konjakivärvi naha ja kõikvõimalike roosade toonidega toob hästi välja naiselikkuse. Hooaja vaieldamatu lemmik on peen ja luksuslik pits.

 

Kogu kollektsioon  on valmistatud suurepärase kvaliteediga materjalidest, mis on ühtaegu nii mugavad kui luksuslikud.

 

Kogu inspiratsiooni selleks kevadeks!

 

Elegance butiik asub aadressil Väike-Karja 2.

Vaata pildigaleriid!



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles