VÄRSKE ALGUS 2. jaanuarist äratab televaatajaid uus hommikuprogramm «Telehommik» (10)

Elu24
Copy
Romi Hasa ja Kristjan Gold.
Romi Hasa ja Kristjan Gold. Foto: Kanal 2

Kanal 2 alustab uuel aastal värske hommikuprogrammiga «Telehommik», mida asuvad juhtima Kuku raadiost tuttavad Romi Hasa ja Kristjan Gold. Saatejuhid lubavad muuta telehommikud vaatajatele meelelahutuslikuks, informatiivseks ja positiivseks.

«Saadet tehes on minu peamine põhimõte, et vaatajal oleks põnev ja et me annaks hommikule ja kogu päevale asjaliku ja praktilise, samas huvitava ja toreda stardi,» räägib peagi ekraanile jõudva värske saate üks juhtidest Romi Hasa.

Saate peatoimetaja Kajar Kase sõnul toob «Telehommik» koostöös Postimehega päeva alguses otse-eetrisse kõige olulisemad ja usaldusväärsemad teleuudised. «Eriti hea meel on mul selle üle, et lisaks pärismaailma uudistele jõuavad iga päev teleekraanile Rohke Debelaki legendaarsed libauudised, mida ta on Kuku raadiole teinud 30 aastat.»

Samuti vahendab «Telehommik» praktilisi nõuandeid, mis on vaatajale vajalikud alates sellest hetkest, kui ta koduuksest välja astub. «Mis ilm on, mis toimub teedel, mis linnas või maal huvitavat sünnib, millest hakatakse selle päeva jooksul rääkima,» loetleb peatoimetaja võimalikke teemasid, millest saates juttu tuleb.

«Alustame saatega kell 6.30 ja viimased uudised lähevad eetrisse kell 9, sinna vahele mahub suur hulk ajakirjanduslikku sisu, mis loodetavasti on abiks igal kellaajal ärkajatele – isegi päris hilistele, sest pärast saate lõppu läheb eetrisse ka selle kordus,» räägib Kase.

Romi Hasa ja Kristjan Gold.
Romi Hasa ja Kristjan Gold. Foto: Kanal 2

Kaheksa aastat ETV saate «Ringvaade» toimetaja ja vastutava toimetajana töötanud Kase sõnul on saatejuhid Romi ja Kristjan erakordselt sõbralikud, heatahtlikud ja huvitavad inimesed, kellega on tore koos hommikuid veeta.

Paarikümne aasta jooksul mitmes raadiojaamas kuulajaid äratanud Kristjan Gold võttis uue väljakutse vastu põnevusega, märkides, et koostöö Romi Hasaga on olnud Kuku raadios väga meeldiv.

«Ma olen küll ennast defineerinud raadioinimesena, aga kui Kanal 2 tegi pakkumise hakata juhtima uut tele hommikuprogrammi, ei kõhelnud ma hetkekski, sest meil on Romiga tekkinud Kukus hommikuti inimesi äratades väga mõnus klapp ja ma usun, et see kandub ka läbi teleekraani kodudesse.»

Plaan kaasata ka vaatajaid

Omal ajal ohtralt teles üles astunud saatejuht Romi Hasa naasis üle aastate teleekraanile tänavu sügisel Elisa ja Kanal 2 koostöös valminud romantilise telesaate «Sellest saab meie suvi» saatejuhina. «Telehommikusse» lubab ta tuua positiivsust, tavaliste inimeste lugusid ja kaasata saate tegemisse ka vaatajaid.

Hasa peab hommikuprogrammi juhtimist unistuste tööks ja on elevil uut saadet loova meeskonna entusiasmist. «Kogu meie meeskond on juba mõnda aega väga hoos ettevalmistustega, sest kui tihti sulle ikka antakse Eestis võimalus uus saade nullist välja mõelda ja iga päev sellega otse-eetrisse minna. Osa tiimist ehitab stuudiot, meie Kristjaniga käime kaameraga väljas, graafikaspetsialist teeb kujundusi ja nii edasi,» ei hoia Hasa elevust tagasi.

Kanal 2 «Telehommik» alustab juba teisipäeval, 2. jaanuaril ja äratab televaatajaid igal tööpäeval kell 6.30 ja kordusena kell 9.30.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles