Rebane jättis jõululaupäeval Helen Adamsoni koduhoovi kingituse

Elu24
Copy

Vahel toob jõuluvana kingitusi, mida ei oska oodatagi! Nõnda juhtus laulja Helen Adamsoniga, kellele rebane jõululaupäeval koduhoovi väikese kingituse jättis. 

Laulja Helen Adamson jagas jõululaupäeval ühismeedias toredat seika, mis temaga kodus jõulupühi nautides juhtus. Nimelt vaatas laulja ühel hetkel koduaknast välja ning märkas aias üllatavat külalist.

Instagrami-lugudes jagas Helen kaadreid rebasest, kellel oli midagi suus. Laulja arvas, et tegu on kalaga.

Niisama rebane hoovi uudistama ei tulnud, reinuvaderil oli kindel plaan jätta laulja hoovi kingitus. Muidugi oli kingituseks väärtuslik saak, mis rebasel suus oli ja mida ta siis hoolega matma hakkas.

Koht, kuhu rebane kingitus jättis.
Koht, kuhu rebane kingitus jättis. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-lugudest

Järgmine päev läks Helen elukaaslasega aeda kingitust kontrollima, sest uudishimu ei andnud rahu. 

«Ei suutnud uudishimule vastu panna ja vaatasime üle, mis repsu meile jättis. Oligi kala!» hõiskas laulja Instagrami-loos. «Pole aimugi, kust ta selle sai, kuna lähedal veekogu ei ole. Loodan, et keegi teda ei toida, ei taha sugugi, et metsloomad inimestest sõltuvaks muutuksid,» lisas Helen murelikult. 

Rebane mattis lume alla kala.
Rebane mattis lume alla kala. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-lugudest

«Aga vau, kui sügavale ta selle ikka mattis! Ma loodan, et tal on peidukoht meeles ka,» imestas laulja ja viitas sellele, et kingitus jäeti omale kohale rebast ootama. Seniks on rebase kingitus laulja hoovis, lume alla maetud.

Rebast oma hoovis nägi Helen esimest korda. «Täiesti esimest korda nägin rebast ja tuli kohe kingiga,» täpsustas Helen Elu24-le. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles