Lõuna-Korea edukaim sisulooja kadus jäljetult – nüüd selgus võigas tõde (3)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Lõuna-Korea edukas sisuloooja Seo Won Jeong.
Lõuna-Korea edukas sisuloooja Seo Won Jeong. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Miljonite fännidega Lõuna-Korea tiktokker Seo Won Jeong postitas ühismeediasse regulaarselt naljavideoid, kuni järsku valitses tema kontodel haudvaikus. Nüüd, mitu kuud hiljem, on selgunud võigas tõde, miks miljonite fännide lemmik ootamatult kadus.

Üle 55,5 miljoni fänni ja enam kui 1,7 miljardit positiivset reaktsiooni teeninud Lõuna-Korea sisulooja Seo Won Jeong sai tuntuks koroonapandeemia ajal. Järk-järgult tuntust kogunud Won Jeongist on tänaseks saanud edukaim Lõuna-Korea sisulooja. «See oli täiesti kogemata, mul ei olnud mingit plaani,» avaldas Won Jeong aasta tagasi ühes Youtube'i vestlussaates. «Alustasin ülikooli kõrvalt lihtsalt lõbu pärast,» kirjeldas korealane oma TikToki konto avamist. Mehel oli aasta tagasi umbes 38 miljonit fänni. 

Viimase aastaga ohtralt oma jälgijaskonda kasvatanud Won Jeong, keda paljud tunnevad mujal maailmas kui «Mama kutina», kadus aga tänavu juunis ühismeediast täielikult. Tema viimane postitus TikTokis pärineb 21. juulist ja sisulooja fännid on juba mitu kuud pead ragistanud, miks ja kuhu Won Jeong kadus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles