INSTAFOTOD «Meeleolukaid pühi kõigile!» Vaata, kuidas tuntud eestlased jõule tähistavad

Elu24
Copy

Taas on kätte jõudnud kauaoodatud jõuluaeg! Vaatame, kuidas tähistavad pühi kohalikud kuulsused ning mil moel nad tänavusi jõulusoove edastavad!

Laulja Tanja Mihhailova-Saar soovis häid pühi imelise perepildiga. «Rahulikke ja säravaid pühi, armsad inimesed ❄️🎄🤍 Olge hoitud ✨️,» kirjutas Tanja oma Instagrami postituses.

Laulja Beatrice soovis imelisi pühi koos südamliku fotoga, kus ta poseerib kaamera ees koos räpparist kallima AG'ga.

Poliitik Jüri Ratas otsustas aga jõulusoovid edastada koos pere noorima liikme, neljajalgse lemmiku abiga. «Ilusat neljandat adventi! Soovin teile rahulikku kodusoojust ja kaunist jõuluaega oma pere seltsis! 🎅🎄✨»

Laulja Lauri Pihlap jagas aga oma jõulukuuske. 

Muusik Inger edastas imelised jõulusoovid lauluga: «Ilusat neljandat adventi ehk häid jõule! 🎄❄️ Hoidke üksteist!»

Näitleja ja laulja Kristel Aaslaid jagas aga meeleolukat hetke, kus ta jõuluvanal kingitusi laiali aitas vedada. «Jõuluvana on sel aastal saani Jawa vastu välja vahetanud ja palus abi kinkide ja jõulusoovide jagamisel! Pole probleemi – saab! Rõõmsaid Jõule KÕIGIILEEEE!!!! 🎄🎄🎄»

Seltskonnastaar Liis Lass veedab jõulud päikese all.

Sünnipäevalaps Anett Kontaveit jagas veidi jõulumaagiat ning näitas, kuidas jõulukuuse kiirelt ehitud saab.

Miljonite jõulukaunistuste muresid lahendava sisekujundusfirma Shishi disainer ja omanik Mart Haber jagas vahvat perepilti oma lastest ning partnerist Taivo Pillerist.

Lulja Birgit Sarrap jagas vahvaid perepilte nii jõuluturult kui ka kodust. «Häid jõule, kallid sõbrad!»

Jalgpallikohtunik Anni Rahula jagas päris mitut pilti abikaasa Tomi Rahulaga. «Jõuludeks teile kõik pildid, mille vahelt tavaliselt valima hakkaks! Nii saab kiiremini. No ja lõpp on traditsiooniline!» viitas Anni vahvale pildile fotoseeria lõpus.

Räppar Kenneth Rüütli ja ansambli Põhja-Tallinn liige jagas samuti koomilist perepilti. «Braian hakkas parasjagu põlvelt lendu tõusma ja Ruben vallandas kinkide saju. Siin pole kunagi igav. Meeleolukaid pühi kõigile!🎄»

Selgeltnägija Merily Timmer soovis häid pühi koos emaga. «Ilusaid pühasid! ❄️✨»

Saatejuht Keili Sükijainen edastas jõulusoovid võluva foto ja punase kleidiga.

Poliitik ja laulja Luisa Rõivas jagas samuti imelisi perefotosid. «Armsad sõbrad! Imelisi pühi ja rahulikku aasta lõppu!»

Ameerikas elav Grete Griffin jagas kauneid perepilte koos abikaasa ja lastega. «Häid jõule Griffinitelt!» saatis eestlanna kõigile pühadesoovid.

Raadiohääl Pille Minev jagas ühismeedias videoklippi sellest, milline nende jõulud tänavu välja nägid.

Lauljatar Heleza näitas samuti hetki jõuludest, abilisteks pere neljajalgsed lemmikud.

Laulja Maribel Vääna soovis samuti fännidele häid jõule. «Häid pühi kõigile! 🎄🤍 Aitäh imelise aasta eest ja loodan, et kõik teie unistused täituvad 🤍.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles