Tasavägises finaalis selgus «Masterchef Eesti» teise hooaja võitja (1)

Elu24
Copy
«Masterchef Eesti» teise hooaja võitja selgus Telia TV Inspira vahendusel juba 23. detsembril.
«Masterchef Eesti» teise hooaja võitja selgus Telia TV Inspira vahendusel juba 23. detsembril. Foto: Harry Tiits

Peagi ka Kanal 2 eetrisse jõudva «Masterchef Eesti» teine hooaeg jõudis Inspira voogedastusplatvormil laupäeval, 23. detsembril võitja juba välja kuulutada. Tasavägisesse finaali jõudis kolm kokka, Ivari, Janis ja Anastasija, kellest üks pälvis ihaldatud tiitli. 

Oktoobri esimeses pooles algas Telia Inspiras «Masterchef Eesti» teine hooaeg. Armastatud kokasaate formaat on ka Eestis hea hoo sisse saanud ning teine hooaeg tõi televaatajateni ohtralt põnevust.

Köögis näitasid oma oskusi 12 hobikokka, kellest vaid kolm jõudsid finaali. Kolme finalisti sekka jõudsid Ivari Vokk, Janis Rizhovs ja Anastasija Tihhaja.

Finalist Ivari töötab igapäevaselt ettevõtja ja konsultandina. Kokandus on olnud tema suureks kireks senikaua, kui ta mäletab – juba lapsena üllatas ta oma perekonda enda tehtud hommikusöökidega. Ivarit huvitab lisaks kokkamisele ka toorainete päritolu ja kasulikkus ning tema unistus on tõsta inimeste toidu teadlikkust.

Finaali jõudis ka Läti juurtega filmitegija ja baaripidaja Janis. Kunagi töötas Janis aga restorani kelnerina ning sellest ajast saati on toidumaailm talle sügavat huvi pakkunud. Läbi suure kokanduskire on Janis õppinud, kuidas valmistada külmkapis olevatest jääkidest gurmeeroogasid.

Ainsa naisena finaali jõudnud Anastasija on ametilt stjuardess. Kokanduse vastu hakkas ta tõsisemat huvi tundma alles paar aastat tagasi, kuid selle aja jooksul on ta õppinud igast toorainest midagi maitsvat välja võluma. Anastasija on ise taimetoitlane ning unistab sellest, et saaks ühel päeval avada oma vegankohviku.

Kolme hobikoka tasavägisest finaalist väljus võitjana Ivari. «Teisiti ei olekski võinud minna. Sa oled nii soe ja võimas inimene,» õnnitleti Ivarit ühismeedias.

Kaotus teisi väga ei morjendanud. «Vahepeal tuleb kaotada, et elus üldse midagi võita! Ma ei ole võitnud Masterchefi tiitlit, kuid olen võitnud need imelised inimesed, kes siin pildil on ja rohkemgi veel!» tõdes Anastasija pärast finaali ühismeedias.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles