JÄRJEKORDNE TRAGÖÖDIA Bändi Backstreet Boys laulja kaotas aasta pärast venna surma oma õe

Elu24
Copy
Poistebändi Backstreet Boys kuuluva Nick Carteri pere on tabanud järjekordne tragöödia.
Poistebändi Backstreet Boys kuuluva Nick Carteri pere on tabanud järjekordne tragöödia. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/Scanpix

Poistebändi Backtsrteet Boys liige Nick Carter kaotas möödunud aasta novembris oma venna Aaron Carteri. Nüüd on perekonda tabanud veel üks tragöödia, lahkunud on Nicki noorem õde.

USA laulja, poistebändi Backstreet Boys liikme Nick Carteri perekonda on tabanud järjekordne tragöödia.

Laupäeval avaldas Nick Carteri ema Jane Carter, et ootamatult on lahkunud tema 41-aastane tütar Bobbie Jean Carter, vahendab Page Six

«Vajan aega, et seda mõista seda kohutavat reaalsust, mis on kolmandat korda juhtunud,» viitas Jane Carter nende pere varasematele kaotustele.

2022. aasta novembris suri 34-aastaselt endine lapsstaar Aaron Carter, kümme aastat varem, 2012, oli 25-aastaselt elavate seast lahkunud tema õde Leslie. Noore naise surma põhjuseks oli üledoos.

«Kui ma olen võimeline selgelt mõtlema teen põhjalikuma avalduse, seni soovin rahu, et privaatselt leinata,» avaldas Jane Carter.

Bobbie Jean Carteri surma põhjus ei ole teada, kuid väidetavalt suri naine Floridas. Teda jääb igatsema ka 8-aastane tütar, kes kaotas enne ema ka oma isa. 

Sarnaselt nooremale vennale Aaron Carterile oli Bobbie Jeanil terve elu probleeme alkoholi ja narkootikumidega. Alles juunis võeti Bobbie Jean vahi alla, kuna ta jäi vahele vargusega. Vahistamise hetkel oli naisel kotis narkootikume.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles