RÄNK ÕNNETUS LIBEDAL KÕNNITEEL Viljandi kesklinnas kukkunud 13-aastane koolipoiss murdis reieluu (1)

Copy
Libe Ugala ring.
Libe Ugala ring. Foto: Erakogu

«Sooviksin tänada härrat, kes mu pojale täna appi tuli!» räägib viljandlanna Maarika, kelle 13-aastane poeg läks kolmapäeva hommikul kooli, kuid Ugala ringi juures õnnetult kukkus.

 

Maarika poeg hakkas kolmapäeva hommikul kooli minema, kuid Ugala teatri juures oleva ringtee juures kukkus õnnetult maha. Seda kõike nägi pealt juhuslik mööduja, kes lapsele appi tõttas. 

«Üks tore meesterahvas nägi seda kukkumist mööda sõites, tegi Ugala ringile tiiru peale, parkis auto bussipeatusse ja pakkus poisile, et ta viib kooli.»

Kooli aga Maarika poeg ei jõudnudki.

«Poiss ei saanud püsti... Härra kutsus kiirabi ja jäi ootele. Sooviksin teda väga tänada!» ütleb Maarika, kes ühismeedias nüüd abivalmit meest otsib, et teda ka näost näkku tänada.

Kukkumine oli niivõrd õnnetu, et Marika 13-aastane poeg viidi Tartu Ülikooli kliinikumi, kus talle operatsioon tehti. «Tal on reieluukaela nihkega murd, paigaldati kaks kruvi.» Maarika tsiteerib arstidelt kuuldut ja ütleb, et taoline luumurd on äärmiselt haruldane.

«Järgneb suur valu, taastusravi, Tartusse sõidud ja kontrollid,» ütleb ahastuses Maarika, kes sündmuskohal olnud libedast jääst ka pildid jäädvustas. 

Foto: Erakogu

Alles teisipäeval kirjutas Tartu Postimees, kuidas 11-aastane koolipoiss sai kesklinnas katuselt sadanud jääga pihta.

Ka sel juhul märkas abivajajat juhuslik mööduja: kiirabi aitas lapsele kutsuda naine, kes sõitis autoga sündmuskohalt mööda. Politsei Tartu piirkonnavanem Siim Linnard ütles, et enamasti pöörduvad inimesed heakorda puudutavate muredega omavalitsusse, mille järelevalveamet alustab rikkumiste korral ka menetlust, kuid vahel teavitatakse ka politseid.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles