VIDEO «See on minu ekstreemspordiala!» Eesti mees tegi väidetavalt vastassuunas sõitmise ajal TikTokis otseülekannet (1)

Sten Talivee
Copy
Auto maanteel. Foto on illustreeriv.
Auto maanteel. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

TikToki keskkonnas tegutseb Raivo-nimeline mees, kes uhkustas teiste vaatajate ees sellega, et sõitis autoga väidetavalt vastassuunas. Ühel hetkel ilmub otseülekande vestluskasti teade: «Screen record (ekraanisalvestus – toim) ja politsei teavitamine on rangelt keelatud, tulemuseks on blokeerimine.» Lisaks teatab mees, et tema hinnangul tuleb elada oma elu muretult ja ta tegeleb lihtsalt ekstreemspordiga.

Raivo-nimeline mees äratas kolmapäeva hommikupoolikul tähelepanu TikTokis tehtud otseülekandega. Nimelt otsustas mees ette võtta nn vastassuunaväljakutse, mis seisneb selles, et mees filmib, kuidas ta autoga vastassuunas sõidab. Oma tegevuses ei näe mees ise midagi taunitavat, vaid vastupidi – tema meelest rahuldab ta kõigest oma seiklusjanu.

Ekraanisalvestusest nähtub, et otseülekannet jälgib ligi 70 inimest. Vestluskastis käib elav arutelu ning Raivolt küsitakse, miks ta vastassuunas sõidab ja kas tal on midagi viga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles