Silvia Ilves kommenteerib Andrei Zevakini reaktsioonivideot: alguses olin eelarvamusega, kuid eksisin...

Elu24
Copy
Saade Silvia Ilvesest.
Saade Silvia Ilvesest. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Andrei Zevakin ja Robin Valting avaldasid YouTube'is reaktsioonivideo Silvia Ilvese telesaatest «Üks nädal Silvia Ilvesega». Elu24 uuris Silvialt, mida ta noormeeste arvustusest saate esimese osa kohta arvab. «Tunnistan, et mul oli eelarvamus, et need noored kutid jätavad mind külmaks, kuid vastupidi, minust sai nende fänn,» ütleb Silvia. 

Go3-s eetris olev tõsielusaade «Üks nädal Silvia Ilvesega» pakub palju kõneainet. Tšellist ise on saanud saatele väga palju positiivset vastukaja. Paljud naised on talle kirjutanud, toetust avaldanud ning väljendanud imetlust Silvia energilisuse ja kõigega edukalt hakkamasaamise üle. Mida aga arvavad saatest sisuloojad Andrei Zevakin ja Robin Valting?

«Ta on tema ise, ta lihtsalt toimetab. Tal on suva, et kaamera käib. Tal ei ole aega mõtlemiseks, ta lihtsalt teeb,» ütleb Zevakin. «Kõik paneb hoo pealt! See on tema moto vist,» tõdeb Zevakin. Noormeestel on Silvia saadet vaadata väga lõbus ja neil saab palju nalja. Nähes seda kui keeruline on nelja lapse kõrvalt teha oma põhitööd, teevad nad suure kummarduse kõigile üksikemadele. «Vahva, äge, crazy (hullumeelne – toim),» kommenteerivad nad saate esimest episoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles