EKSPERIMENT Pealinna taksojuht müüb alaealistele alkoholi, nii et silm ka ei pilgu

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Taksojuht müüb alaealistele alkoholi.
Taksojuht müüb alaealistele alkoholi. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Hooaja viimases «Kuuuurijas» rääkis anonüümsust palunud lapsevanem sellest, kuidas tema tütar sai ühelt pealinna taksojuhilt kanget alkoholi osta ning hiljem selgus, et roolikeerutaja teenustega on tuttavad ka väga paljud teised noored. «Kuuuurija» meeskond tegi lausa eksperimendi ja pidi tõdema, et jahmatav info vastabki tõele.

Mõned kuud tagasi võttis «Kuuuurijaga» ühendust Tallinnas elav Pille (nimi muudetud, saate toimetusele teada), kes on teismelise tütre ema. «Ahvatlusi siin maailmas on nende jaoks palju. Tihti see, et neid õigel rajal hoida, on väga-väga suur töö,» ei ole naise sõnul lapse kasvatamine ja nende pahandustest eemal hoidmine just kõige lihtsam.

Seda, et tema tütar on tarvitanud alkoholi, tundis ta enda sõnul kohe, kui tütar ühel õhtul lõhnadega koduuksest sisse astus. Nagu kõik teisedki lapsevanemad ilmselt selles olukorras oleksid teinud, hakkas ka Pille lapselt uurima, et kuidas on võimalik 13-aastasel alkoholi saada. «Ta palju ei rääkinud, aga siis hakkas vaikselt välja tulema, et Tallinnas tegutseb üks mees, kes viib alaealistele alkoholi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles