GALERII Pöörased kostüümid ja meeletu auhinnasadu: Kanal 2s stardib maailmakuulus telemäng «Kas lööme käed?»

Elu24
Copy

Täna jõuab saatejuht Robert Rooli eestvedamisel Kanal 2 ekraanile lõbus telemäng «Kas lööme käed?». Ameerika Ühendriikides loodud ja seal äärmiselt menukaks osutunud õnnemäng on mitmeid aastakümneid populaarsust kogunud üle maailma. Nüüd avaneb võimalus kodumaisel telepublikul sellest kuulsast auhinnasajust osa saada.

Igasse saatesse koguneb publikuks mitukümmend kostümeeritud võidujanulist inimest, kes loodavad saada saatejuhi poolt valituks, et panna oma õnn proovile. Auhinnalaegas on põhjatu – seal on kõike, alates rahast ja lõpetades moodsate tehnikavidinatega. «Juba esimene saade algab suure üllatusega ning stuudiosse tulnud mängijad on tõeliselt säravad ja lausa kiirgavad energiast, mis kindlasti tekitab ka televaatajates positiivse tunde,» ei hoia saatejuht Robert Rool kiitusega tagasi.

Mängus osalejatel ei ole vaja mälumängu teadmisi või füüsilisi oskuseid. Edu saavutamiseks on vaja vaid veidi õnne ja õigeid otsuseid. «Jah, eks vahel võib nende otsuste tegemisel joosta mängus osaleja ette ka must kass, mis meie saates tähendab paraku seda, et võit libiseb käest,» räägib Rool.

Osalejatel tuleb valmis olla erisugusteks üllatusteks ning kõik saated on erinevad ja mängud varieeruvad. Veeretatakse täringuid, laotakse kaarte, valitakse kardina taha peidetud kingitusi ja palju muud.

Lõbus telemäng läks esimest korda eetrisse 1963. aastal Ameerika Ühendriikides ja on olnud tohutult populaarne üle maailma. Eesti vaatajateni jõuab see alles nüüd.

Kaasahaarav telemäng «Kas lööme käed?» alustab Kanal 2s 18. detsembril kell 20.00 ja on ekraanil kolmel järjestikusel nädalal esmaspäevast neljapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles