PAPARATSO Mitte ainult Eesti staarid! Rootsi minister läks pärast kolmekäigulist õhtusööki burksi nosima

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy

Möödunud nädalal võõrustas kuningas Carl XVI Gustaf Stockholmi kuningalossis 2023. aasta Nobeli preemia laureaate rikkaliku õhtusöögiga. Üritust väisas ka kaunis Rootsi energiaminister Ebba Busch, kelle maitsemeeli kuninglik toit ilmselt ei täitnud, vahendab Time News

Rootsi energiaminister Ebba Busch leidis ennast päev pärast pidu mitme uudisteportaali esilehtelt. Tema rõivavalik prestiižsel üritusel oli ülimalt julge ja tõmbas kõikide tähelepanu, kuid kaamerate ette ei jõudnud ta vaid oma silmapaistva Rootsi disaineri Camilla Thulini kleidi tõttu.

Nobeli preemia laureaatide tunnustamiseks korraldatud peol pakuti lausa kolmekäigulist õhtusööki: vetikate ja tilliga küpsetatud peeti, kuningkrabi tursafilee ja nuikapsaga ning loomulikult suus sulavat šokolaadikreemi pohladega.

Ministrile toiduvalik ilmselt ei istunud ning seetõttu võttis ta pärast üritust ette tee kohalikku kiirtoidurestorani Max. Kaheteistaastane Edvin, kes oli samuti restoranis, rääkis Time Newsile, et oli üllatunud, nähes ministrit peoriietes kiirtoitu tellimas. «Nägin ihukaitsjaid ja sain aru, et tegu on meie ministriga.»

Busch kinnitas hiljem oma hilisõhtust visiiti kiirtoidurestorani, selgitades, et pärast pidulikku sündmust oli tal vaja oma energiavarusid täiendada. «Mul on oma magamis- ja söömiskellaajad,» viskas minister veidike nalja ning kinnitas, et tal puudub igasugune kriitika peo menüü suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles