VIDEOINTERVJUU Jaak Joala lapselaps Carmen uuest ametist telemaastikul: ausõna, see on lihtsalt nokkimine! Ma tegelikult ei ole üldse kuri!

Copy

Kui sügisel sai Jaak Joala lapselapse Carmeni lauluoskuseid kuulda ja näha «Eesti otsib superstaari» saates, siis nüüd on neiu taas teleekraanil, kuid seekord täiesti uues rollis. «Esimene päev oli väga hirmus, siis ma ikka põdesin, aga nüüd on siuke tunne, et lähme teeme ära!» räägib naine. Vaata videointervjuud!

Kanal 2 ekraanile on jõudnud lõbus telemäng «Kas lööme käed?», kus saatejuht Robert Rool kutsub telemängu publiku hulgast välja ühe inimese, kellele esitatakse salapärane ülesanne, mis võib viia teda tõeliselt vinge auhinnani. Lisaks publikule ja saatejuhile lööb ekraanil kaasa ka särav assistent, kelle töö on avaldada, mis peitub salapäraste kardinate taga – kas magus auhind või must kass.

Selle osa sai endale 26-aastane Carmen Joala, keda on küll varem teleekraanil nähtud, kuid hoopis teisest küljest. Sügisel osales neiu «Eesti Otsib Superstaari» saates ning kuigi Carmeni suur soov on käia vanaisa jälgedes ja saada lauljaks, siis superstaarisaatest ta seda tiitlit endale ei napsanud. 

«Tegelikult ma ei olnud üldse nii löödud. Ma võtsin ikka väga mitu aastat ennast kokku, et üldse sinna minna, ja ma olin juba niigi ennast ületanud. Eks ma nägin ise ka, et ei olnud mu parim esitus ja kõik on õiglane,» tunnistab Carmen, kes lubab, et ei ole laulmisele käega löönud, vaid hoopis lainetab mitmel rindel.

Neiu tõdeb, et teletöö ei olegi kergemate killast. «Hirmus on! Esimene päev oli väga hirmus, siis ma ikka põdesin, aga nüüd on siuke tunne, et lähme teeme ära! Tiim on äge ja tore on,»  räägib Carmen, kes kolmanda võttepäeva lõpuks kaameraid enam tähele ei panegi.

Tulevikus loodab ta teles särada ja võib-olla isegi saateid juhtida. Neile, kes sooviksid sama teha, annab Carmen nõu: «Paista silma ja ole hästi kõva suhtleja!»

Naine tõdeb, et on end viimastel aastatel lõpuks avanud. «Paar aastat tagasi oleksin olnud vaikselt nurgas... Tasakesi nagu hiireke. Niimoodi vist väga silma ei paista,» tunnistab Carmen, kelle sõnul toimus muutus tänu sellele, et hakkas kartma, et jääb juba vanaks.

Tulevaste «Kas lööme käed?» saadete kohta tahab aga Carmen vaatajatele kinnitada, et kui keegi tajub teleekraani kaudu pingeid, siis tegelikult neid võtteplatsil ei ole. «Me natukene nokime Robertiga üksteise kallal, aga ausõna, see on lihtsalt nokkimine! Palun ärge pange mulle pahaks, ma tegelikult ei ole üldse kuri!» lubab ta.

Lõbus ja kaasahaarav telemäng «Kas lööme käed?» on Kanal 2 ekraanil argiõhtuti kell 20.00 ja nii kolm nädalat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles