VIDEOINTERVJUU Uue telemängu «Kas lööme käed?» saatejuht Robert Rool rikub juba reegleid: mul süda ei luba seda teha (2)

Copy

«Mõnikord on olukord, kus saate mängijalt peaks raha ära võtma, aga mul süda ei luba seda teha ja rikun natuke reegleid...» räägib täna Kanal 2 ekraanil esilinastuva telemängu «Kas lööme käed?» saatejuht Robert Rool, tõstes saladusloori ka saate auhindadelt ja telgitagustelt.

«Väga toreda saate formaadi oleme Eestisse lõpuks ometi toonud! Ma olen seda saadet jälginud juba pea 20 aastat. See on põhimõtteliselt Eesti vanemale vaatajale nagu «Kuum hind» või «Võta või jäta», räägib telemängu «Kas lööme käed?» saatejuht Robert Rool, kelle sõnul teeb asja eriti huvitavaks see, et selles saates ei ole vaja oskusi, vaid see on õnnemäng.

Küsimusele, kas Robertil endal õnnemängudes veab, vastab ta: «Mul on päris hästi läinud elus. Mul on väga tore elukaaslane, armas laps, tore pere ja töökoht. Ma arvan, et suuremat õnne ei saagi olla, nii et ma olen õnnelik!»

Robert on lausa nii õnnega kaetud, et jagab ka saate kaotajatele lohutusraha. «Mõnikord on olukord, kus saate mängijalt peaks raha ära võtma, aga mul süda ei luba seda teha ja rikun natuke reegleid ja lähen mänguga edasi ja annan hoopis raha juurde inimesele,» tunnistab ta.

Siiski on ka Robertil, kel kõik olemas, midagi, mida ta endale auhinnafondist ihkaks. «Ühe kardina tagant läks ühele külalisele täna auhinnana mootorsõiduk. Sai selle päriseks pärast pikka kaalumist ja ta tegi enne selle võitmist ainult valesid otsuseid. Ta tegi kõik, mis paluti, valesti. Ometi jõudis ta finaali ja läheb koju mootorsõidukiga! Halleluuja!» jagab Robert, tunnistades, et selle võidu üle oli tal kade meel küll.

Mis aga teeb saate eriti eriliseks, on see, et ükski saatekülaline ei näe tavaline välja. See on üks värvikamaid saatepublikuid kogu Eestis, sest iga külaline on end ära kostümeerinud. 

«Selle saate üks võlu on see, et saatesse pääseb külaline, kes on kõige rohkem silma jäänud. Ja silma on ju võimalik jääda kõigega!» selgitab Robert põhjust, miks saate publikus saab näha ahve, jõuluvanasid, nõidu ja muid muinasjututegelasi.

Robert ise aga kostüümi selga ei kavatse tõmmata ning selleks on tal hea vabandus –mehel peab olema hea ligipääs taskutesse, kus ta kannab endaga kaasas sadu eurosid, et jagada neid inimestele, kes mängus on kõike kaotamas. 

«Kui mõni saade Eestis peaks inimesi pahviks lööma, siis see on see formaat!» lausub Robert rõõmsalt.

Lõbus ja kaasahaarav telemäng «Kas lööme käed?» alustab Kanal 2s esmaspäeval, 18. detsembril kell 20.00 ja on ekraanil argiõhtuti kolm nädalat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles