NÄDALAPROGNOOS Nädal toob ühenduse kosmilise allikaga: pärast talvist pööripäeva läheb kergemaks (2)

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 18.–24. detsember 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Ees on üha kasvava energiaga nädal (kuutsükli esimene veerand), mil pimeduse pealetung valgusele viimaks peatub. Nädal võib tuua omajagu üllatusi ja plaanide muutust, kuid pärast talvist pööripäeva läheb intuitsiooni tugevamaks ning hakkame nägema potentsiaalseid vastuseid ja lahendusi küsimustele, mis on viimasel ajal painanud.

Tasub ka olla teadlik, et Päike on liikumas üle Linnutee galaktika keskpunkti (astroloogiline nimetus Galaktika Keskpunkt) ning see on inspiratsiooni ja uue energia allalaadimise aeg. Galaktika Keskpunkti on kirjeldatud kui jumaliku teadvuse allikat ning sellega koos ka kõige olemasoleva allikat. Seal on justkui meie kõikide hingede kodu.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval viibib Merkuur trigoonis Jupiteriga, tuues kaasa positiivseid vestlusi ja uudiseid ning aidates teha meelt kergemaks. Kuna Merkuur on parajasti retrograadne, võib see seis tuua esile uue ja veidi helgema vaatenurga mõnes vanas küsimuses. Vähemalt aitab see näha probleemistikku laiemalt ja avaramalt. See on hea päev millegi õppimiseks ja uurimiseks, eriti kui peab vaatama ajas tagasi.

Teisipäeval jõuab Päike ühendusse Galaktika Keskpunktiga, kuid mõjuväli kestab juba paar päeva enne ja pärast. See võib olla sügavast kosmilisest allikast tarkuse ammutamise aeg, mis aitab avada alateadvust ning tervendada meid emotsionaalsetest haavadest ja traumadest, täites meid uue valgusega. Kui tunned, et sinus on selliseid kohti, mis vajavad tühjendamist ja tervendamist, tasub teha vastav taotlus ja palve. 

Neljapäeva hommikul teeb Veenus opositsiooni Uraaniga ning pärastlõunal Marss kvinkunksi Uraaniga, mis näitab, et päevas võib olla omajagu ettearvamatusi, üllatusi ja plaanide muutuseid. Need Uraani aspektid toovad kaasa rahutust ja kiireid reaktsioone, millega tuleb lihtsalt kohaneda. Kui ise olla paindlik, on kergem. Ei ole mõtet jõuga millestki kinni hoida.

Õnneks viibib samal ajal ka Merkuur sekstiilis Saturniga, tasakaalustades mõtlemist ja lisades keset ärevust (või põnevust?) praktilist meelt ja sõnaselgust. 

Reedel kell 5.28 siseneb Päike Kaljukitse 0 kraadi, tähistades talvist pööripäeva ning õhtul kell 20.53 läheb täpseks Päikese ühendus Merkuuriga – retrograadne Merkuur on jõudnud Prometheuse faasi, mil sümboliseerib jumalatelt tule (ehk teadmiste) toomist inimestele. On väga kõnekas, et Prometheuse faasi algus langeb kokku pööripäevaga. Võimalik, et peagi muutub arusaamine paljudes küsimustes, millega oleme tegelenud alates sügisest. Hakatakse läbi nägema tõdesid, mis varem jäid pilgule varjatuks. Ootamatult ja intuitiivselt võivad tekkida uued ideed, kuidas mingeid olukordi lahendada. Hakatakse nägema seoseid, mis muudavad tervikpilti.

Seda aega tasub kasutada ka oma eluliste küsimuste üle mõtisklemiseks – võib saabuda uutmoodi mõistmine oma kõige pimedamatest nurkadest. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 23.03 – kolmapäeval kell 00.47

Pühapäeval kell 08.39–10.15

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Jupiteri retrograad lõppeb 31. detsembril.

Merkuuri retrograad lõppeb 2. jaanuaril.

Uraani retrograad lõppeb 27. jaanuaril.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles