KRISTINA LÄHEB KÜLLA Beatrice ja AG avavad oma ühise kodu ukse! Räppar: karjäärihüpe toimus vist siis, kui tulid mingid lollakad lood

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Saatesarjas «Kristina läheb külla» avavad enda koduukse muusikud AG ja Beatrice. «Mulle meeldib, kui kõik on valge, see rahustab, eriti kui tuled kontserdilt ja tahad rahu ja vaikust,» nentis räppar AG.

AG ehk Silver Orissaar ja Beatrice tervitasid Kristinat enda ühises kodus, mille soetas Silver ligi pool aastat tagasi. Viimased tõdesid, et külalisi nad just väga ei oota, vaid kodu on pigem enda puhkekohaks. Rääkides valgetest toonidest, tõdes räppar, et valge värv justkui rahustab. «Mulle meeldib, kui kõik on valge, see rahustab, eriti kui tuled kontserdilt ja tahad rahu ja vaikust,» tõdes ta.

Otseloomulikult tuli juttu ka paari suhtest. Nimelt avaldas Beatrice, et AG lubas Tais talle suurt üllatust. Peas unistas neiu säravast sõrmusest. Kihlasõrmuse asemel oli aga tegu pluusiga, kus olid nende mõlema näod. Kristina küsimusele, kui pettunud ta oli, nentis Beatrice: «Kümne skaalal kakskümmend.» Millal sõrmust siis oodata on? «Küll see ka tuleb, Tais oleks olnud see juba liiga tavaline,» nentis AG. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles