Ärimees Lauri Viikna võtab sõna Viimsi paugutajate teemal: nad tuleb kollektiivselt hukka mõista (13)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Lauri Viikna.
Lauri Viikna. Foto: Sander Ilvest

Kuigi aasta lõpuni on veel aega, ei suuda mõned pürotehnika huvilised ennast vaos hoida ning paugutavad valimatult. Ärimees Lauri Viikna sõnul tuleks igaühel sekkuda, kes näeb, et tema naaber rakette laseb, sest paugud ehmatavad loomi. «Eelmisel talvel sattusin autoavariisse seepärast, et paugutamise tõttu hullunud koer jooksis eessõitvale autole ette,» ütleb Viikna.

Viimsi elanike idüllilist rahu häirivad ilutulestike paugud, mis ehmatavad loomi ja võivad põhjustada isegi õnnetusi. Sel teemal võtab Facebooki grupis «Viimsilased» sõna tivoli ja tsirkuseäriga tuntuks saanud Lauri Viikna, kes jagab «Viimsilased» Facebooki grupis oma reede pärastlõunast ehmatust. 

«Pärnamäe küla. Kell 15:40. Kõlavad paugud. Koer tungib suurest hirmust koos aknaraamidega tuppa. No ei oska sellist asja ette näha ja koera kinni panna! Teen siinkohal üleskutse neile Viimsi elanikele, kellel empaatiavõime on säilinud: kui teie naaber paugutab, siis tuletage talle meelde, kuidas see võib ümberkaudsete loomade ja inimeste elu ohtu seada! Eelmisel talvel sattusin autoavariisse seepärast, et paugutamise tõttu hullunud koer jooksis eessõitvale autole ette. Jah, mitte ainult loomad, vaid ka inimesed võivad niimoodi viga saada,» kirjutab Viikna kutsudes viimsilasi üles seda postitust jagama, et paugutajad saaksid üldise hukkamõistu osaliseks.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles