PÕNEVUS JA AUHINNASADU Kanal 2s stardib legendaarne telemäng «Kas lööme käed?»

Elu24
Copy
«Kas lööme käed?»
«Kas lööme käed?» Foto: Kanal 2

Täna jõuab saatejuht Robert Rooli eestvedamisel Kanal 2 ekraanile lõbus telemäng «Kas lööme käed?». Ameerika Ühendriikides loodud ja seal äärmiselt menukaks osutunud õnnemäng on mitmeid aastakümneid populaarsust kogunud üle maailma. Nüüd avaneb võimalus kodumaisele telepublikule sellest kuulsast auhinnasajust osa saada.

Saatejuht Robert Rool kutsub telemängus publiku hulgast välja ühe inimese, kellele esitatakse salapärane ülesanne, mis võib viia teda tõeliselt vinge auhinnani.

Mängus osalejatel ei ole vaja mälumängu teadmisi või füüsilisi oskuseid, vaid edu saavutamiseks on vaja vaid veidi õnne ja teha õigeid otsuseid.

«Jah, eks vahel võib nende otsuste tegemisel joosta mängus osaleja ette ka must kass, mis meie saates tähendab paraku seda, et võit libiseb käest,» räägib saatejuht Robert Rool.

Osalejatel tuleb valmis olla ka erisugusteks trikkideks. «Kõik saated on veidikene erinevad ja mängud varieeruvad. Veeretatakse täringuid, laotakse kaarte, valitakse kardina taha peidetud kingitusi ja palju, palju muud,» kergitab Rool saladuseloori. 

Lõbus telemäng «Kas lööme käed?» jõudis Ameerika Ühendriikides eetrisse 1963. aastal ja on olnud tohutult populaarne üle maailma. Eesti vaatajateni jõuab see aga nüüd esimest korda.

Lõbus ja kaasahaarav telemäng «Kas lööme käed?» alustab Kanal 2s esmaspäeval, 18. detsembril kell 20.00 ja on ekraanil argiõhtuti kolm nädalat!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles