20 000 EUROT Viru keskuse telefonivargad lasid Eestist jalga, kaupa endiselt aga leitud ei ole

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Viru keskus.
Viru keskus. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

22. oktoobril röövisid pikanäpumehed Viru keskuse poest mobiiltelefone, tekitades 20 000 euro suuruse kahju. Politsei tõdeb, et varastatud mobiiltelefone ei ole aga tänaseni tagastatud ega isegi leitud.

Oktoobri lõpus kirjutasime, et Tallinna kesklinnas asuvast Viru keskuse poest iDeal varastati 20 000 euro ulatuses mobiiltelefone.

KLIPP 〉 Viru Keskusest varastati mobiiltelefone: kahju küündib 20 000 euroni

Juhtunuga samal ajal kaubanduskeskuses olnud isik sõnas toimetusele, et pood pandi kohe kinni. «Nägime ka, kui politsei kohale jõudis. Kohe sooviti poe sulgemist, aga töötajad vist alguses ei tahtnud. Siis üks politseinik ütles, et pood läheb kohe ja nüüd kinni, ja pandi ikkagi trellid ette ja tuled kustu,» kirjeldas ta. «Pärast seda käidi kohvritega edasi-tagasi ja ei lubatud vaadata, mida nad teevad. Vist võtsid jälgi.»

Juhtunu asjus algatati toona kriminaalmenetlus.

Neljapäeva hommikul nentis PPA pressiesindaja Annika Maksimov, et varguse toime pannud isikud on tuvastatud – tegu oli välisriigi kodanikega, kes on praeguseks Eestist lahkunud. 22. oktoobril varastatud mobiiltelefone ei ole aga tänaseni tagastatud ega isegi leitud. 

Kaupluses iDeal nutitelefon iPhone 8. Foto on illustreeriv. 
Kaupluses iDeal nutitelefon iPhone 8. Foto on illustreeriv. Foto: Erik Prozes / Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles